-3.7 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

OPINII: Adevărul zilei – Ioan Turc: „PNL este cel mai responsabil partid”

Este responsabil pentru eșecul campaniei de vaccinare, pentru haosul economico-social, pentru criza politică. Pentru liberalizarea prețului la energie electrică și gaze, urmate apoi de plafonări și amânări.

Ioan Turc susține că PNL este cel mai responsabil partid… Este responsabil pentru 7 lei/ litrul de carburant, pentru scumpirile alimentelor și multe altele.

Pe plan local, PNL este responsabil pentru trimiterea în Parlament a unui șomer, pentru huiduielile și scandările de la congresul liberal care ne-au făcut județul de mândră minune.

PNL BN este responsabil și pentru auditul eșuat de la primărie, pentru promisiunile neonorate din campanie ale lui Ioan Turc. Pentru cumetrii și promovarea în funcții publice a neaveniților. Pentru cei patru consilieri ai primarului care freacă menta și multe alte realizări.

Concluzie: Ioan Turc are dreptate. PNL este cel mai responsabil partid.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. PNL cel mai josnic partid … iar pe plan local e jale mare. Cu asemenea primar este vai de noi, numai gargara e de el, dacă te duci cu o problemă te apucă paștele cailor până o rezolvă Turc, trebuie să se sfătuiască cu consilierii ,el habar nu are… și ce consilieri!!!:)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață? Cele mai prețioase 3 decizii financiare pe care le puteți lua pentru cei mici sunt următoarele:

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...