9.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

OPINII: Adevărul zilei – Ioan Turc: „PNL este cel mai responsabil partid”

Este responsabil pentru eșecul campaniei de vaccinare, pentru haosul economico-social, pentru criza politică. Pentru liberalizarea prețului la energie electrică și gaze, urmate apoi de plafonări și amânări.

Ioan Turc susține că PNL este cel mai responsabil partid… Este responsabil pentru 7 lei/ litrul de carburant, pentru scumpirile alimentelor și multe altele.

Pe plan local, PNL este responsabil pentru trimiterea în Parlament a unui șomer, pentru huiduielile și scandările de la congresul liberal care ne-au făcut județul de mândră minune.

PNL BN este responsabil și pentru auditul eșuat de la primărie, pentru promisiunile neonorate din campanie ale lui Ioan Turc. Pentru cumetrii și promovarea în funcții publice a neaveniților. Pentru cei patru consilieri ai primarului care freacă menta și multe alte realizări.

Concluzie: Ioan Turc are dreptate. PNL este cel mai responsabil partid.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. PNL cel mai josnic partid … iar pe plan local e jale mare. Cu asemenea primar este vai de noi, numai gargara e de el, dacă te duci cu o problemă te apucă paștele cailor până o rezolvă Turc, trebuie să se sfătuiască cu consilierii ,el habar nu are… și ce consilieri!!!:)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.