31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Participă la Caravana Škoda și câștigă Premiul cel mare:

În plus, Materom Automotive te premiază cu cele mai frumoase accesorii originale Škoda!

Vino la CARAVANA Škoda în perioada 21-22 Octombrie în parcare la Bistrița Retail Park, înscrie-te la Test drive și participă la tombolă. Poți câștiga accesorii originale Škoda și alte surprize pe care le pregătim. 

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia.

Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!

Află mai multe informații despre Caravana Škoda, urmărind paginile de Facebook și Instagram: Materom – ŠKODA Bistrița.

Vizitează pagina oficială a Evenimentului Auto: https://fb.me/e/3kN2Ydou2

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.