17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Piatra Fântânele: Copil de 4 ani căzut de pe ATV. Este dus de urgență la spital

Salvatorii au intervenit, în urmă cu puțin timp, la cazul unui copil de patru ani, căzut de pe ATV la Piatra Fântânele. Acesta se afla pe vehicul alături de un bărbat de 51 de ani.

Cele două vicitime au fost găsite de echipajul de prim ajutor SMURD alocat la caz conștiente și cooperante. După investigațiile primite la accident, în sprijin a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Ambele victime sunt transportate de urgență la UPU SMURD Bistrița pentru a primi îngrijiri de specialitate în cel mai scurt timp.

„La fața locului echipajul de paramedici a găsit un copil in vârstă de aproximativ 4 ani, constient, prezenta un traumatism cranian și suspiciune de fractura membru superior, respectiv un bărbat, in vârstă de aproximativ 51 de ani, conștient și cooperant, prezenta o leziune la un membru superior.

În sprijin, a fost alocat un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. Victimele vor fi evacuate la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare”, a transmis ISU BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!