-3.7 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Prima săptămână de școală de după vacanță: 19 elevi și 6 profesori, depistați cu COVID 19

Elevii de la clasa a V-a în sus bifează azi finalul primei săptămâni de școală după vacanța de iarnă. Conform ISJ BN, în această săptămână, 19 elevi și 6 profesori au fost depistați pozitiv la testarea COVID 19.

Deoarece în octombrie TOȚI elevii au avut vacanță, din cauza cazxurilor COVID în creștere, Ministerul Educației a decis ca vacanța de iarnă să fie mai scurtă pentru elevii de la clasa a V-a în sus.

Astfel, azi e ultima zi de vacanță pentru preșcolari și elevii din școala primară. Totodată, e finalul primei săptămâni de școală pentru cei mai mari.

Cazurile de COVID 19 depistate în această săptămână nu sunt deloc de neglijat.

Conform Inspectoratului Școlar Județean, în județul nostru sunt șase profesori depistați pozitiv cu COVID 19 și 19 elevi.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Stati linistiti ca abia de luni începe nebunia.
    Se duc la scoala piticii care nu au nici atâta grija de normele sanitare pe care le mai respectau cât de cât elevii trecuti de 12 ani.
    La finalul saptamanii, odata cu incheierea semestrului se va pune probabil in discutie oportunitatea de a trece iar in online sau de a sta iar doua saptamani degeaba asa cum s-a stat in luna noiembrie cand se putea foarte bine sa se faca scoala online.
    Dar cum sa stabilesti niste reguli clare si corecte cand tu ai in fruntea tarii niste loaze care abia au trecut prin scoala ca gasca prin apa, iar exercitiile de gandire logica sunt prea dificile pentru mintile lor insuficient dezvoltate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață? Cele mai prețioase 3 decizii financiare pe care le puteți lua pentru cei mici sunt următoarele:

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...