16.3 C
Bistrița
marți, iunie 18, 2024

Primarul Ioan Turc: Am pus înapoi doar o parte din stâlpi, la cererea Poliției

Stâlpii de delimitare a benzilor de pe străzile 1 Decembrie și Calea Moldovei au reapărut astăzi. Primarul Ioan Turc a explicat că a fost o solicitare a Serviciului Rutier.

La finalul lunii octombrie, consilierul local medicul Radu Elisei a cerut municipalității demontarea stâlpilor ce delimitează benzile de circulație. Solicitare a fost pentru străzile Calea Moldovei și 1 Decembrie.

Salvatorii cer demontarea stâlpișorilor de pe Calea Moldovei. Turc: Oricum aveam în plan ceva mai modern!

La începutul lunii decembrie, angajații Primăriei Bistrița au început demontarea acestor stâlpi.

FOTO/VIDEO – Drum liber pe 1 Decembrie și Calea Moldovei: S-au demontat stâlpișorii

Șoferii au văzut cu „ochi răi” aceste modificări.

E puțin greu cu banda aia de viraj stânga când vii de pe Calea Moldovei și vrei să o iei spre Grigore Bălan, înainte de OMV. Ai impresia că intrăm unul în altul… Să sperăm că nu vor fi accidente acolo!”, au spus unii șoferi.

La primele ore ale zilei, șoferii din trafic au observat că au reapărut acei stâlpișori.

Ca în filmele cu proști !! Aseară s-au remontat stâlpișorii pe Calea Moldovei”, a scris un șofer pe grupul Info Trafic Bistrița-Năsăud.

Astăzi, în cadrul unei conferințe la sediul PNL BN, primarul Ioan Turc a explicat de ce s-au remontat stâlpii.

Am avut o solicitare făcută de un consilier local, care e și medic, și am dispus ridicarea acelor stâlpișori. 

Ulterior, reprezentantul poliției rutiere, cu argumente ce țin de activitatea poliției rutiere, a solicitat ca o parte din stâlpișori să fie puși la locul lor. Asta ca să împiedice virajul la stânga.

I-am transmis șefului Poliției Rutiere faptul că aceste coridoare de mobilitate se află în proces de reabilitare. La finalul reabilitării nu vom mai pune aceste vechituri. Venim cu sisteme mult mai moderne, mult mai estetice, mult mai, mult mai. Dar momentan, pentru a nu se înregistra accidente, am încercat să împăcăm. 

Astfel, pe Calea Moldovei, în unele zone am pus stâlpișorii pe 1 Decembrie, în zona spitalului, pentru a facilita accesul la spital, nu am montat”, a explicat primarul Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Sunteti o adunatura de imbecili care se fac ca muncesc pe banii fraierilor platitori de taxe.
    Adica unul vine si pune, altul vine si demonteaza, dupa care iar vine unul si pune la loc.
    Totul de gratis, nu-i asa? Ca banuiesc ca astea sunt activitati de „nu te supara frate” si nu sunt platite din banii bistritenilor care stau si se uita cum va faceti voi ca trece timpul pe niste salarii nesimtite.

  2. Munca în zadar….un fel de Dorel al administrației romanesti !!! Bravo dl Turc cine decontează orele lucrate degeaba de oameni din subordinea, în timpul ala puteau face ceva util dar când te crezi cel mai iubit dintre primari….faci rahatul…turcesc !!!! Bravo, Bravo, Bravo!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: