13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

Primăria Bistrița despre ilegalitățile de la centrul de vaccinare al SVSU: „Municipalitatea oferă anchetatorilor sprijin”

Primăria Bistrița a venit cu un punct de vedere în legătură cu descinderile polițiștilor DGA de la centrul de vaccinare din cadrul SVSU Bistrița, serviciu aflat în subordinea municipalității. Primăria spune că va oferi anchetatorilor tot sprijinul pentru clarificarea situației.

Doi asistenți medicali de la SVSU Bistrița, care activează la centrul de vaccinare al instituției au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce oamenii legii au descoperit că aceștia luau mită pentru vaccinări fictive.

Se pare că cei doi sunt filați de anchetatori de luni bune, iar unul a fost prins ieri în flagrant în timp ce lua 500 de lei pentru a face o vaccinare fictivă. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

În ziua în care DGA a venit cu un comunicat de presă în care a explicat situația, Primăria Bistrița vine și ea cu un punct de vedre despre cele întâmplate:

„La centrul de vaccinare anti-Covid-19 găzduit de SVSU Bistrița, a avut loc o descindere a polițiștilor privind unele încălcări ale protocolului de vaccinare stabilit la nivel național. Municipalitatea oferă anchetatorilor sprijin pentru clarificarea tuturor aspectelor asupra cărora planează suspiciuni de conformitate într-un act medical prestat de persoane autorizate din sitemul sanitar”, transmite Primăria Bistrița.

Foto: Arhivă

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Gainari de la marea instituție DGA, au făcut captura vieți lor!! Așa ar trebui sa sune acest articol. Intr-o țara plină de corupție și mizerie, unde politicieni fura ca in codru milioane de €€, fac și papagali ăștia captura care a speriat vestul. Rușine DGA!!! Rușine ca umblați după găinării, in loc sa stirpiti adevărați corupți din tara

  2. Hai sa vorbim nimic, poate le ofera sprijin moral primaria. Anchetatorii n-au nevoie de nici un sprijin, ei au martori, declaratii, inregistrari video, audio, etc. Maxim o amenda penala va iesi din toata povestea asta, faptele sunt mai putin consistente decat mediatizarea. Anchetatorii astia au mai anchetat si povestea cu PUZ-urile, tot cu retineri de 24 de ore s-a lasat si tot n-a iesit nimica. E un exercitiu de imagine ca sa-si justifice salariile unii care dorm pe ei la birou.

  3. Bravo RO MARIO, foarte bine punctat.
    Dar cum să facă doar sunt mana in mana.
    Ei îi apără pe politicieni care fura și fac abuzuri.
    Sunt prieteni , fac serbări împreună, chefuri împreună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...