11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Primarul Becleanului Nicolae Moldovan: „În martie începe construcția efectivă a centurii ocolitoare”

Lucrările la centura ocolitoare a Becleanului, așteptate de localnici dar și de cei ce tranzitează des orașul, vor începe în martie. Anunțul a fost făcut de primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

În 20 ianuarie se va semna contractul de dirigenție de șantier a centurii ocolitoare a orașului Beclean. În luna februarie vor fi gata toate avizele pentru emiterea de CNAIR a autorizației de construire, urmând ca în martie să înceapă efectiv lucrările.

Anunțul a fost făcut de primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, într-o postare pe Facebook. Varianta ocolitoare va avea puțin peste un kilometru. Drumul va avea două benzi de circulație.

Doar proiectrarea a costat peste un milion de lei, iar costurile pentru execuția lucrărilor se apropie de 63 de milioane de lei. Acest proiect este finanțat din fonduri europene, Primăria Beclean încheind un parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Si noi cei din Bistrita am fi avut o centura OCOLITOARE daca acum trei-doua mandate NICOLAE MOLDOVAN era Primar in municipiu cunoscut cu mai putina incrancenare ca si colegul lui iesit acuma la pensie.
    Bravo domnule Primar de Beclean. !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: