-5.4 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Primarul Turc mizează doar pe pârtia pentru copii anul acesta: „Sunt sceptic!”

În cadrul unei conferințe de presă, primarul Ioan Turc a precizat că cel mai probabil și în acest an va fi deschisă doar pârtia pentru copii. Dacă vremea va permite va fi deschisă toată pârtia, însă edilul este sceptic.

Întrebat dacă va fi deschisă pârtia de schi iarna aceasta, primarul Ioan Turc a spus că speră să funcționeze pârtia pentru copii. În ceea ce privește întreaga suprafață, edilul este sceptic, judecând după anii trecuți.

„Eu sper ca măcar pârtia pentru copii va putea fi funcțională. Sunt destul de sceptic în ceea ce privește folosirea întregii pârtii. Așa cum am observat anii trecuți, vremea nu ne-a lăsat să folosim întreaga pârtie, dar totuși 2-3 săptămâni pârtia pentru copii a funcționat. Dacă va permite vremea o vom deschide întreaga pârtie”, a declarat Ioan Turc, într-o conferință de presă.

Potrivit meteorologilor avem slabe șanse să vedem funcționând pârtia anul acesta, întrucât se anunță temperaturi peste medie în toată luna decembrie. În ianuarie și februarie 2022 se anunță și câteva perioade cu ger.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: