-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Primarul Turc mizează doar pe pârtia pentru copii anul acesta: „Sunt sceptic!”

În cadrul unei conferințe de presă, primarul Ioan Turc a precizat că cel mai probabil și în acest an va fi deschisă doar pârtia pentru copii. Dacă vremea va permite va fi deschisă toată pârtia, însă edilul este sceptic.

Întrebat dacă va fi deschisă pârtia de schi iarna aceasta, primarul Ioan Turc a spus că speră să funcționeze pârtia pentru copii. În ceea ce privește întreaga suprafață, edilul este sceptic, judecând după anii trecuți.

„Eu sper ca măcar pârtia pentru copii va putea fi funcțională. Sunt destul de sceptic în ceea ce privește folosirea întregii pârtii. Așa cum am observat anii trecuți, vremea nu ne-a lăsat să folosim întreaga pârtie, dar totuși 2-3 săptămâni pârtia pentru copii a funcționat. Dacă va permite vremea o vom deschide întreaga pârtie”, a declarat Ioan Turc, într-o conferință de presă.

Potrivit meteorologilor avem slabe șanse să vedem funcționând pârtia anul acesta, întrucât se anunță temperaturi peste medie în toată luna decembrie. În ianuarie și februarie 2022 se anunță și câteva perioade cu ger.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.