18.2 C
Bistrița
miercuri, iunie 29, 2022

Primarul Turc mizează doar pe pârtia pentru copii anul acesta: „Sunt sceptic!”

În cadrul unei conferințe de presă, primarul Ioan Turc a precizat că cel mai probabil și în acest an va fi deschisă doar pârtia pentru copii. Dacă vremea va permite va fi deschisă toată pârtia, însă edilul este sceptic.

Întrebat dacă va fi deschisă pârtia de schi iarna aceasta, primarul Ioan Turc a spus că speră să funcționeze pârtia pentru copii. În ceea ce privește întreaga suprafață, edilul este sceptic, judecând după anii trecuți.

„Eu sper ca măcar pârtia pentru copii va putea fi funcțională. Sunt destul de sceptic în ceea ce privește folosirea întregii pârtii. Așa cum am observat anii trecuți, vremea nu ne-a lăsat să folosim întreaga pârtie, dar totuși 2-3 săptămâni pârtia pentru copii a funcționat. Dacă va permite vremea o vom deschide întreaga pârtie”, a declarat Ioan Turc, într-o conferință de presă.

Potrivit meteorologilor avem slabe șanse să vedem funcționând pârtia anul acesta, întrucât se anunță temperaturi peste medie în toată luna decembrie. În ianuarie și februarie 2022 se anunță și câteva perioade cu ger.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...