18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Primarul Turc mizează doar pe pârtia pentru copii anul acesta: „Sunt sceptic!”

În cadrul unei conferințe de presă, primarul Ioan Turc a precizat că cel mai probabil și în acest an va fi deschisă doar pârtia pentru copii. Dacă vremea va permite va fi deschisă toată pârtia, însă edilul este sceptic.

Întrebat dacă va fi deschisă pârtia de schi iarna aceasta, primarul Ioan Turc a spus că speră să funcționeze pârtia pentru copii. În ceea ce privește întreaga suprafață, edilul este sceptic, judecând după anii trecuți.

„Eu sper ca măcar pârtia pentru copii va putea fi funcțională. Sunt destul de sceptic în ceea ce privește folosirea întregii pârtii. Așa cum am observat anii trecuți, vremea nu ne-a lăsat să folosim întreaga pârtie, dar totuși 2-3 săptămâni pârtia pentru copii a funcționat. Dacă va permite vremea o vom deschide întreaga pârtie”, a declarat Ioan Turc, într-o conferință de presă.

Potrivit meteorologilor avem slabe șanse să vedem funcționând pârtia anul acesta, întrucât se anunță temperaturi peste medie în toată luna decembrie. În ianuarie și februarie 2022 se anunță și câteva perioade cu ger.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...