15.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Primele minute contează! Învață să acorzi primul ajutor, la cursurile oferite-n Bistrița:

Primele minute după o tragedie sunt esențiale în salvarea unei vieți. De aceea cei de la Crucea Roșie oferă cursuri de acordare a primului ajutor. Vineri, la Bistrița:

Un accident rutier, un copil care se îneacă în timp ce mănâncă, un incident la mare sau piscină, un muncitor ce-ți cade de pe casă..primele minute sunt ESENȚIALE în salvarea vieții lor.

Tocmai de aceea, cei de la Crucea Roșie organizează periodic cursuri de acordare a primului ajutor. Iar Vineri, la Bistrița, încep din nou aceste cursuri.

Nu e nevoie neapărat de o înscriere prealabilă! Puteți să vă prezentați direct la locația unde se ține cursul, având la voi buletinul și banii pentru taxă.

ÎNCEPEM CURS interactiv de PRIM AJUTOR în BISTRIȚA, vineri, 20 ianuarie 2023, ora 16:00, la sediul Crucea Roșie din Bistrița, str. C.R. Vivu, bl. 6, sc. B, interfon 17.

Vă așteptăm cu o copie după buletin și un număr de telefon. Mai pot participa și alții doritori! Și nu există limită de vârstă sau studii!

Vă puteți înscrie cu mesaj privat pe pagina noastra de Facebook sau direct la sala de curs. Taxa este 200 lei/persoana fizică.
Cursul va fi susținut de un instructor paramedic cu experiență practică în urgențe și abordează toate traumele umane, fiind util în a vă salva viața sau a salva vieți până la sosirea ambulanței. Fiecare cursant-dupa testare- primește un Certificat recunoscut european și un manual tipărit color. Învață să ramâi în viață!” este mesajul scris de cei de la Crucea Roșie BN pe Facebook.
Mai multe detalii puteți obține accesând pagina:

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.