1.1 C
Bistrița
marți, noiembrie 28, 2023

Principele Nicolae revine la Bistrița, pentru a prezenta documentarul „Regele Mihai: Drumul către casă”

Principele Nicolae se află astăzi la Bistrița, unde va prezenta documentarul „Regele Mihai: Drumul către casă”. Filmul va fi proiecta azi, de la ora 19.00, la Palatul Culturii. Intrarea este liberă: 

La Palatul Culturii, astă-seară de la ora 19.00, va avea loc proiecția documentarului „Regele Mihai: Drumul către casă”. Filmul este realizat în 2021, la sărbătorirea a 100 de ani de la naşterea Regelui Mihai I al României.

Este povestea dramatică a ultimului rege al României, Regele Mihai. Un rege care l-a sfidat pe Hitler într-un moment de cotitură al celui de-Al Doilea Război Mondial, pentru a fi apoi detronat și exilat din patria sa de către comuniștii impuși de Stalin. 

Intrarea este liberă. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.

„Spărgătorul de nuci”, PREMIERĂ la Bistrița, în interpretarea elevilor Școlii de balet „Ovidiu Danci”

Îndrăgitul și cunoscutul spectacol de balet clasic „Spărgătorul de Nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski ajunge, pentru...