15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule.  Tocmai de aceea, folosind o tehnologie modernă, cei de la PRO COMPRESOARE Bistrița te pot scăpa de această grijă.  Filtrul va fi ca nou!

E iarnă și se conduce cu viteză redusă. Traficul în oraș e infernal, iar ieșirea la drumuri lungi …mai rară ca-n sezonul cald. Toate aceste lucruri pot dăuna mașinii tale, înfundându-i filtrul de particule. Și nu e singurul lucru ce poate duce la înfundarea filtrului. Mai pot cauza acest lucru și :

 • turbosuflantă defectă
 • blocarea supapei EGR
 • un sistem de injecție defect
 • folosirea unui ulei de motor neconform
 • folosirea unui carburant de o calitate îndoielnică
 • senzori de temperatură și presiune diferențială defecți

Singurul lucru clar e că un filtru înfundat afectează funcționarea optimă a mașinilor, camioanelor, camionetelor, autobuzelor, tractoarelor, chiar a stivuitoarelor sau utilajelor. De ce? Un filtru înfundat duce la limitarea sistemului de injecție, ceea ce duce la scăderea puterii și afectarea sistemului turbo.

Vestea bună este că în Bistrița există un service specializat în curățarea filtrelor de particule. E vorba de cei de la PRO COMPRESOARE.

Duci mașina la ei și ai parte de :

 • serviciu rapid și ieftin
 • rezultate garantate

Specialiștii de la PRO COMPRESOARE Bistrița folosesc o SINGURĂ mașină care face tot procesul de curățare: spălare și uscare. Procedura poate dura până la două ore, dar asigură o calitate a curățării filtrului față de produsul original de 99 la sută.

Rezultatele sunt verificabile cu ajutorul testului de presiune care se va face înainte și după procesul de curățare și care va oferi un diagnostic al stării filtrului și al calității procesului de curățare.

Avantajele de a-ți curăța filtrul de particule la PRO COMPRESOARE:
 • Curățarea filtrelor se face ușor și este complet automată
 • Economisiți timp și bani
 • Echipamentul este dotat cu filtre speciale pentru filtrarea aerului și cu un sistem special de spălare cu recircularea soluției, fără conexiuni externe care să afecteze mediul
 • Filtrele de particule curațate de PRO COMPRESOARE Bistrița nu necesită tratament termic, de aceea calitatea curățării față de starea produsului nou original este de 99 la sută
 • Utilajul folosit de PRO COMPRESOARE Bistrița pentru regenerarea filtrelor de particule nu necesită tăierea filtrului, acesta rămânând intact, fără modificări mecanice ale carcasei
 • Garanție 12 luni atâț pentru filtrul de particule cât și pentru curățarea catalizatoarelor

PRO COMPRESOARE Bistrița aduce și compresoare și asigură service-ul acestora. Mai multe despre activitatea firmei găsiți accesând site-urile www.pro-compresoare.ro  sau www.vopseleautolak.ro

Pe băieții de la PRO COMPRESOARE îi găsiți în Bistrița, Subcetate 8A, iar la telefon 0756559559 vă puteți face programări sau puteți afla mai multe informații despre serviciile și produsele pe care firma le oferă.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: