-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Profesoara Emese Cîmpean de la Colegiul „Petru Rareș” Beclean, decorată de președintele Iohannis cu Meritul pentru învățământ în grad de cavaler

Profesoara Emese Cîmpean de la Colegiul „Petru Rareș” Beclean a fost decorată de președintele Klaus Iohannis ieri, într-o ceremonie specială, la Palatul Cotroceni.

46 de medici, 15 asistenți și 20 de profesori au fost decorați de președintele Klaus Iohannis. Ceremonia a avut loc cu ocazia Zilei Naționale a României.

1 Decembrie este și prilejul de a mulțumi unor personalități remarcabile care prin activitatea lor de zi cu zi fac România mai bună. Îmi revine onoarea de a le onora eforturile depuse și de a le transmite gratitudinea întregii societăți”, a declarat Klaus Iohannis.

Între cei 20 de profesori decorați s-a aflat și profesoara Emese Cîmpean, de la Colegiul „Petru Rareș” Beclean. Profesoara a fost distinsă cu Meritul pentru învățământ în grad de cavaler. 

„Onorată și recunoscătoare să fiu unul dintre cei 20 de profesori și activiști în domeniul învățământului, decorați astăzi de președintele României”, a transmis profesoara Emese Cîmpean.

Aceasta a mai subliniat că distincția reprezintă un semn de apreciere a activității didactice și eforturile de spori calitatea, echitatea și implicarea în procesul educațional.

Celor 20 de cadre didactice le-au fost apreciate totodată și competențele digitale și civice în educarea comunității. Profesoara Emese Cîmpean și-a felicitat colegii care au fost decorați alături de dânsa.

„Mă simt recunoscătoare față de toți cei care au crezut în mine, care îmi oferă forța de a continua și mă inspiră…”, a mai spus profesoara Emese Cîmpean.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: