21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Protecția Consumatorului BN se mută! UNDE puteți face plângeri sau sesizări

Palatul Administrativ va intra în reabilitare. Astfel, cei ce funcționau în clădirea respectivă trebuie să își mute birourile. UNDE veți găsi pe cei de la Protecția Consumatorului:

Firma RECORD va reasbilita clădirea Palatului Administrativ, pentru 4 milioane de euro. Lucrările au fost preconizate a începe în luna iunie 2023.

Firma bistrițeană RECORD se va ocupa de reabilitarea Palatului Administrativ

Pentru a se putea face lucrările, serviciile din cadrul clădirii au trebuit relocate. Prefectura Bistrița a anunțat că Serviciul pașapoarte, Înmatriculări și Permise se va muta în fostul sediul LDP.

Pașapoartele, Permisele și Înmatriculările Auto se mută pe Cuza Vodă, la fostul sediu al LDP cât se renovează Prefectura

Aceste servicii se vor muta acolo undeva la final de iulie, început de august. Mai sunt câteva lucrări de făcut la sediul LDP, astfel că va mai dura puțin până le mutăm. 

Pentru celelalte birouri, încă ne căutăm locații. Încercăm și varianta de a ne restrânge, dar va fi greu. Așa că suntem în căutare de spațiu – gratis dacă s-ar putea” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, subprefectul Ioan Zăgrean.

În clădirea palatului Administrativ sunt și chiriași care trebuie să se mute. E și cazul Protecției Consumatorului. OJPC BN se va reloca în clădirea Shopping Center de pe Bulevardul Republicii.

”COMISARIATUL JUDEȚEAN PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR BISTRIȚA-NĂSĂUD  vă informează că începând cu data de 29 IUNIE 2023, noul sediu al instituției va fi în incinta Shopping Center, situat în municipiul Bistrița, B-dul Republicii nr.2,  et.I,  județul Bistrița-Năsăud.

Prin urmare, vă rugăm ca începând cu data de 29.06.2023, toată corespondența adresată Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Bistrita-Năsăud să fie transmisă la noul sediu al instituției.

Putem fi contactați și la numărul de telefon 0377-755.363, e-mail: [email protected] și pe pagina de facebook ” Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Bistrita-Năsăud”.” au transmis reprezentanții OJPC BN.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...