26.9 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Rapperul Cheloo: Sprijiniți-vă echipa cumpărând tricoul Transilvania Rally Team 2024!

Rapperul Cheloo și năsăudeanul Mihai Ban vor participa anul acesta la mai multe competiții importante, cum ar fi Baja Ungaria și Baja Spania și în 2025, în ianuarie, la Dakar. Acesta îi îndeamnă pe toți cei care doresc să sprijine echipa să achiziționeze tricoul Transilvania Rally Team 2024. De unde îl puteți cumpăra:

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cheloo îi anunță pe toți cei care doresc să sprijine echipa sa și a năsăudeanului Mihai Ban că o pot face cumpărând tricouri Transilvania Rally Team 2024.

Acesta este tricoul Transilvania Rally Team 2024. Suport TRT. Sprijiniți-vă echipa! Mergem la Baja Ungaria, Baja Spania și în 2025, în ianuarie, la Dakar. De data asta promitem că concurăm, nu să participăm. Ne puteți sprijini, cumpărați tricoul…„, explică rapperul.

Mihai Ban și Cheloo au compus, în 2022, primul echipaj 100 % românesc care a terminat celebrul raliu de la Dakar, desfășurat în Arabia Saudită.

Tricourile pot fi achiziționate de AICI.

Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

Cheloo și năsăudeanul Mihai Ban vor reprezenta România, la Dakar 2025! Mașina de concurs, prezentată la iUmor

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!