21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Restaurantul Coroana de Aur se transformă! Din 1 Martie se reiau evenimentele

Aflat în prezent într-un amplu proces de renovare, Restaurantul Coroana de Aur va găzdui din nou evenimente, începând cu data de 1 martie. Hotelul funcționează în regim normal, cu mic dejun inclus, momentan doar restaurantul fiind închis pentru lucrări de modernizare.

Hotelul Coroana de Aur are din luna decembrie a anului trecut un nou proprietar, după ce au avut loc mai multe licitații în acest sens.

Hotelul a fost cumpărat de proprietarii Cramei Jelna, frații Moldovan, care s-au asociat cu un om de afaceri din Maramureș, care mai deține un restaurant în Bistrița.

Noii proprietari au anunțat încă de când au achiziționat hotelul că-i vor reda strălucirea pe care o merită și au decis să înceapă cu renovarea restaurantului.

Momentan, restaurantul este închis pentru lucrări de modernizare, însă, începând cu data de 1 martie, se vor relua evenimentele – nunți, botezuri, petreceri private, etc.

Ulterior, cei care-i vor trece pragul vor fi surprinși cu un spectaculos meniu a la carte, gândit în cele mai mici detalii.

În ceea ce privește hotelul, activitatea nu a fost întreruptă, acesta funcționând în regim normal, cu mic dejun inclus.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: