16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Rezultatele FINALE ale concursului pentru directori și directori adjuncți în școlile din Bistrița-Năsăud

Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud a afișat în această dimineață rezultatele la contestații și rezultatele finale ale concursului de directori. Când vom afla numele directorilor care vor conduce din ianuarie școlile din județ: 

S-au afișat rezultatele finale în concursul de directori / directori adjuncți în școlile din județ. S-au depus 11 contestații, însă niciuna nu a fost soluționată în favoarea candidaților. 

Rezultatele finale ale concursului pot fi consultate AICI.

În școlile în care nu s-au prezentat candidați pentru concurs, urmează să se facă numiri prin detașare în interesul învățământului. Persoanele numite să conducă destinul școlilor vor ocupa funcția de conducere până la organizarea unui nou concurs. 

Ministerul Educației intenționează să organizeze o nouă sesiune de concurs chiar în primele săptămâni ale lui 2022. 

În Bistrița-Năsăud există șapte candidați care au promovat proba scrisă și cea de interviu, optând inițial pentru câte două funcții.

Luni, 13 decembrie, ei vor fi invitați să-și exprime în scris opțiunea finală pentru o singură funcție, în fața comisiei de organizare a concursului.

În 17 decembrie se vor valida rezultatele. Tot atunci vom afla și numele celor care au câștigat prin concurs funcția de director / director adjunct. 

Conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud, în 21 decembrie se vor emite deciziile de numire în funcție a noilor directori. Acestea vor intra în aplicare din 3 ianuarie. 

Detalii despre proba de interviu încheiată pe 24 noiembrie puteți reciti accesând linkul de mai jos:  

Directori și directori adjuncți de 10, în școlile din BN. S-a încheiat proba de interviuri a concursului

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. Directori de școală – bani pe blid,
  Spuneți-ne, care-i taxa la partid?
  Politruci – inspectori contingenți,
  Lipitori de-afișe, curieri cu genți,
  Domnule ministru – dascăli triști,
  Președinte controlat de securiști,
  Când învățământul e la faliment,
  Cum să vă trimit un compliment?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...