1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Rezultatele FINALE ale concursului pentru directori și directori adjuncți în școlile din Bistrița-Năsăud

Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud a afișat în această dimineață rezultatele la contestații și rezultatele finale ale concursului de directori. Când vom afla numele directorilor care vor conduce din ianuarie școlile din județ: 

S-au afișat rezultatele finale în concursul de directori / directori adjuncți în școlile din județ. S-au depus 11 contestații, însă niciuna nu a fost soluționată în favoarea candidaților. 

Rezultatele finale ale concursului pot fi consultate AICI.

În școlile în care nu s-au prezentat candidați pentru concurs, urmează să se facă numiri prin detașare în interesul învățământului. Persoanele numite să conducă destinul școlilor vor ocupa funcția de conducere până la organizarea unui nou concurs. 

Ministerul Educației intenționează să organizeze o nouă sesiune de concurs chiar în primele săptămâni ale lui 2022. 

În Bistrița-Năsăud există șapte candidați care au promovat proba scrisă și cea de interviu, optând inițial pentru câte două funcții.

Luni, 13 decembrie, ei vor fi invitați să-și exprime în scris opțiunea finală pentru o singură funcție, în fața comisiei de organizare a concursului.

În 17 decembrie se vor valida rezultatele. Tot atunci vom afla și numele celor care au câștigat prin concurs funcția de director / director adjunct. 

Conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud, în 21 decembrie se vor emite deciziile de numire în funcție a noilor directori. Acestea vor intra în aplicare din 3 ianuarie. 

Detalii despre proba de interviu încheiată pe 24 noiembrie puteți reciti accesând linkul de mai jos:  

Directori și directori adjuncți de 10, în școlile din BN. S-a încheiat proba de interviuri a concursului

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. Directori de școală – bani pe blid,
  Spuneți-ne, care-i taxa la partid?
  Politruci – inspectori contingenți,
  Lipitori de-afișe, curieri cu genți,
  Domnule ministru – dascăli triști,
  Președinte controlat de securiști,
  Când învățământul e la faliment,
  Cum să vă trimit un compliment?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...