9.6 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

Rostul de dimineață: Cea mai grozavă declarație de dragoste…

Este de departe cea mai frumoasă declarație de dragoste. Nu pentru o fată răpitoare al cărei zâmbet topește instantaneu inims de gheață a unui cinic convins. Și nici pentru cine știe ce băiat înalt și melancolic, capabil să frângă inimi dintr-o singură privire… Ci pentru un sat întreg…

Ne-a fost dat să admirăm în aceste zile – între alte multiple sau mărunte bucurii – și cea mai grozavă declarație de dragoste. Este dedicată unui sat întreg din Bistrița-Năsăud: Ilva Mică.

Ai putea să juri că de departe seamănă a strigăt în stare să-i sperie definitiv pe dușmani. Sau cu o șoaptă tandră și drăgăstoasă: Nu contează unde merg, Ilva Mică va fi mereu CASA MEA…!

Cârcotașii se jură că au văzut ceva similar și cu Sângeorz Băi – acest centru spiritual spre care converg energiile întregului județ.

Cert este că pe Moteefe (fondat în 2014 de Lev, Mathijs și Olivier) găsiți de cumpărat asemenea tricouri și hanorace.

Înveșmântat în asemenea haine, nimic nu te mai poate atinge. Devine astfel limpede pentru toată lumea unde se află comoara și inima ta. Prețul este accesibil. Nu acoperă nimic un sfert din pasiunea care stat la baza unui asemenea demers…

Nu ne mai rămâne decât să așteptăm răbdători momentul de glorie în care vor apărea și tricourile cu Slătinița-dragostea-mea… Sau, de ce nu, Viișoara…

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.