19.1 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Rostul de dimineață. Mesajul care face diferența… „Să nu îndrăzniți să-mi dați amendă!”

Așa cum omul sfințește locul, la fel și mesajul de pe parbriz pe care îl lași polițiștilor locali – parcă mereu pregătiți să pedepsească încă un vinovat, încă un nechibzuit – poate face toți banii. Poate chiar să facă diferența între o zi rezonabilă sau una ratată încă de dimineață… Este și cazul unui șofer exasperat (cu siguranță și grăbit, pe deasupra!) care s-a agățat de ultima soluție disponibilă…

Mesajul unui șofer exasperat de parcometrele din oraș face deliciul internauților, în ultimele zile. Pe o foaie de hârtie, omul se declară dezamăgit că aparatele care taxează orele de parcare nu merg deloc. Și că nu găsește pe nicăieri tichete.

Așa că se vede nevoit să apeleze la singura soluție disponibilă: să lase banii necesari celor trei ore de parcare – fixați în ștergătorul parbrizului.

Nu băgăm mâna în foc că au rezistat prea mult acolo. Și nici că au ajuns la autoritățile competente care îi așteaptă cu brațele deschise… Dar măcar a dovedit că deține un strop de umor în plus, atât de necesar în cazul unei probleme spinoase precum cea a locurilor de parcare care merită sau nu merită plătite…  

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.