4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

SANOVIL: Un nou specialist pediatru, în Beclean !

Vești bune pentru părinții din orașul Beclean! Un nou medic pediatru a început să consulte în cadrul centrului medical Sanovil „Matei Mureșan” din localitate.

Este vorba despre Dr. Andra Elsayed, medic specialist Pediatrie din cadrul Clinicii Sanovil. Specialistul va consulta în fiecare zi de marți și vineri micuții cu probleme de sănătate. 

Prin consultațiile de pediatrie oferite în orasul Beclean, încercăm să fim mai aproape de pacienții noștri, care vor avea un acces facil la un medic pediatru cu experiență.

În cadrul centrului nostru medical din Beclean putem recolta copiilor și analizele de laborator necesare, simplificând astfel și mai mult lucrurile pentru părinți”, precizează dr. Cristian Mureșan, director medical al grupului Sanovil. 

Centrul Medical „Prof. Matei Muresan” Sanovil Beclean

Adresa:  Beclean, Strada 1 Decembrie 1918 nr. 12

Telefon Programări: 0263 – 343 073

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.