11.2 C
Bistrița
marți, mai 30, 2023

Santech Medical, locul unde inteligența artificială tratează durerile de spate, atrage pacienți din întreaga țară

La finalul anului trecut își deschidea porțile Santech Medical, prima clinică din România care tratează durerile de spate cu ajutorul inteligenței artificiale. Precizia în diagnosticare și tratament și rezultatele vizibile într-un termen scurt au dus vesta clinicii în toate colțurile țării. Astfel, la Satech Medical calcă pragul pacienți din diferite județe, care abia așteaptă să le fie luată durerea ”cu mâna”.

Prima clinică din România și singura din sud estul Europei care folosește tehnologia și inteligența artificială în recuperarea medicală s-a deschis la Bistrița, la sfârșitul anului trecut.

La Santech Medical, inteligența artificială ajută în diagnosticarea cu precizie a afecțiunilor oaselor, mușchilor și ligamentelor. Astfel, se poate recomanda un tratament eficient – punct ochit, punct lovit – a cărui rezultat se vede într-un timp mult mai scurt.

Detalii despre modul de operare, modul de diagnosticare și tratament, puteți reciti aici:

SANTECH Medical Bistrița tratează durerile de spate cu ajutorul aparatelor de recuperare dotate cu inteligență artificială

Mai mult decât atât, Santech Medical a adus pe piața din România meseria de mecano-terapeut.

Noutatea numărul 1 este departamentul de Mecano-Terapie. Până să apărem noi pe piața națională, meseria de mecano-terapeut nu era implementată în România.

Ea vine în ajutorul fizioterapeutului sau a kinetoterapeutului, în recuperarea afecțiunilor musculo-scheletale. Practic mecanizează procedurile manuale ale terapeutului în recuperarea medicală care ține de dezvoltarea musculaturii striatice sau scheletală”, a explicat coordonatorul centrului Santech Medical, Mihai Mireșan.

Vestea despre rezultatele foarte bune și rapide în procesul de recuperare, de la Santech Medical, au ajuns în toate colțurile țării. Astfel, la clinica de recuperare sosesc tot mai mulți pacienți, din diferite județe ale României.

Sângeorzan Florin, fondatorul clincii, a explicat că vrea să ofere posibilitatea acestui tratament în cât mai multe puncte, în țară. În viitor, o astfel de clinică va fi ridicată la Cluj și București.

Santech Medical nu doar tratează anumite afecțiuni, ci se face și profilaxie. La clinică vin și pacienți care doresc o statură sau un tonus muscular mai bun. O altă categorie de persoane care le trec pragul celor de la Santech medical sunt sportivii de performanță, care găsesc aici un sistem occidental de pregătire.

Mai multe puteți citi și în acest material:

VIDEO – Mihai Mireșan, coordonator SANTECH Medical: Timpul de recuperare se înjumătățește. Despre durerile de spate, tratate cu ajutorul inteligenței artificiale

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...