1.4 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

FOTO: Chimia s-a dovedit distractivă pentru elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Năsăud în Italia

Cinci elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Năsăud au avut parte de o experiență unică și specială, în cadrul unui proiect Erasmus derulat în localitatea Isernia (Italia).

Cinci elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Năsăud au vizitat zilele trecute Italia, într-un proiect Erasmus. A fost vorba de elevii Paul Albert Bodea, Horațiu Bodiu, Carina Brici, Teodora Spaller și Tania Zăgrean.

Copiii au fost însoțiți de prof. Aurelian Cornel Antohe și au participat zilele trecute la a patra mobilitate a proiectului Erasmus+ „Open your mind to new technologies” 2020-1-PL01-KA229-081409_5.

Mobilitatea s-a desfășurat în localitatea Isernia din provincia Molise, Italia.

Pe lângă gazdele de la Instituto Compresivo Statale „ S.G. Bosco” au participat și partenerii din Polonia, Grecia, Bulgaria și Macedonia de Nord.

Tema acestei mobilități a fost „Chimia poate fi distractivă”.

În cele cinci zile ale excursiei, elevii din Năsăud au avut parte de activități diverse. Au avut ocazia să integreze chimia, cunoștințele alimentare și activitatea fizică. Activitățile i-au vizat și pe elevii cu cerințe educaționale speciale.

Elevii și-au folosit abilitățile IT și au creat o carte de bucate virtuală. Participanții au vizitat și celebra fabrică de paste „Molisana” din Campobasso, fiind impresionați de cele prezentate.

„Un alt obiectiv important bifat de către delegația noastră a fost vizitarea muzeelor de zoologie și mineralogie din cadrul Muzeului Royal „Federico II” din Napoli. În ultima zi, am primit și certificatele internaționale de participare la mobilitate. Iar elevii din Năsăud au subliniat că a fost o experiență unică!”, a explicat prof. coord Adela Gabriela Mureșan.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...