11.2 C
Bistrița
vineri, septembrie 30, 2022

Se fac primii pași pentru drumul express Bistrița – Dej! Colaborare Primărie- Consiliu Județean – CNAIR

Consilierii locali vor vota în curând încheierea acordului PMB – CJ BN – CNAIR. Astfel, se fac primele demersuri în realizarea Drumului express Bistrița – Dej, parte a Autostrăzii Nordului.

Săptămâna viitoare, consilierii locali vor avea pe masă un proiect extrem de important pentru Bistrița.

Mai exact, e vorba de încheierea Acordului de Colaborare cu Consiliul Județean și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Scopul? Primele demersuri în realizarea drumului express Bistrița – Dej, parte a Autostrăzii Nordului.

Dacă vor vota PENTRU încheierea acestui acord, atunci în viitorul apropiat CNAIR va demara lucrările necesare studiului de fezabilitate.

Prin acest acord, instituțiile se „obligă” să faciliteze lucrările, eliberarea de documente și colaborarea între instituții – CNAIR pentru ca lucrurile să decurgă cât mai repede.

Odată ce CNAIR va finaliza studiul de fezabilitate, va căuta sursa de finanțare a proiectului, iar instituțiile implicate vor realiza celelalte obiective ”de pe traseul” drumului express.

Întregul acord, cu drepturile și obligațiile părților, îl puteți consulta aici:

drum express

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...