4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Se închide strada Tărpiului, de mâine! CARE sunt rutele alternative:

Strada Tărpiului se va închide pentru asfaltare. Partea de pantă va avea trei benzi de circulație. CARE sunt rutele alternative:

În luna septembrie, primarul Ioan Turc anunța că strada Tărpiului va fi asfaltată în luna octombrie.

Lucrările de asfaltare nu vor fi doar pe porțiunea care până acum a fost de pământ, ci pe toată lungimea acesteia. Mai mult, pe partea de rampă vor fi trei benzi de circulație.

VIDEO – Turc: În octombrie turnăm asfalt pe Tărpiului. Partea de rampă, cu trei benzi

Asfaltarea străzii Tărpiului va începe mâine. Astfel, traficul va fi deviat pe alte rute.

Municipiul Bistrița are în derulare execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții “Reabilitarea și modernizarea străzii Tărpiului”. Astfel, aduce la cunoștință tuturor cetățenilor că în perioada 17.10.2022- 30.11.2022 vor exista:

  • restricții totale de circulație pe str. Tărpiului, pe sectorul de la str. Mușcatei până la blocuri, 400m, cu excepția riveranilor
  • limitarea tonajului de circulație la 7,5 tone

Traficul urmează să fie deviat pe varianta ocolitoare propusă anexată și avizată de Poliția municipiului Bistrița prin Avizul nr. 215612 / 06.10.2022.

Participanții la trafic și riveranii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricționarea circulației”, transmit reprezentanții municipalității.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.