16.2 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Seară de scurtmetraje, vineri, la Bodo Gallery, pe pietonalul Liviu Rebreanu

Bistrița Romanian International Film Festival ne provoacă la o nouă repriză de filme de excepție. Vineri, 14 iunie 2024, de la ora 22.00 avem ocazia să urmărim patru scurtmetraje speciale la Bodo Gallery, pe pietonalul Liviu Rebreanu.

Echipa BISTRIȚA Romanian International Film Festival ne scoate vineri seara la film! Se vor proiect patru scurt-metraje – două românești, unul iranian și unul luxemburghez. 

Pe pietonal, la Bodo Gallery, așa cum v-am obișnuit deja, se desfășoară în 14 iunie, începând cu ora 22.00, retrospectiva BRIFF 2023. Vă invităm, așadar, la o seară de filme în aer liber.
Vom proiecta câteva din scurtmetrajele premiate din prima ediție de anul trecut.

După proiecția filmelor, rămâneți cu BĂIATUL CU MUZICA.

Intrarea este liberă”, a transmis pentru Bistrițeanul.ro Daniel Deac, director executiv al festivalului.

Programul serii:

1. Gladiators (Iran) 
– Regizor : Maryam Rahimi

2. Love Stories on the Move (România)
– Regizor : Carina Dasoveanu

3. The Last Paper (Luxemburg)
– Regizor : Romain Gierenz

4. Aurica, a Dog’s Life (România)
– Regizor : Mihai Gavril Dragolea

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!