-4.8 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

Semnal de alarmă: Zeci de panouri uriașe, amplasate pe drumurile din județ

În Bistrița-Năsăud au apărut panouri stradale care conțin mesaje de conștientizare privind necesitatea colectării selective a deșeurilor. Prin acest demers, autoritățile speră că vor schimba mentalitatea locuitorilor.

Un număr de 30 de panouri stradale vor atrage atenția bistrițenilor în legătură cu necesitatea colectării selective a deșeurilor. Totodată, se dorește lansarea unui semnal de alarmă privind abandonarea deșeurilor la voia întâmplării.

Până la această dată, pe drumurile județene intens circulate au fost montate 22 de panouri inscripționate cu mesajul „Colectează selectiv!”.

Astfel de panouri vor mai fi montate la Dumitra, Ilva Mică, Măgura Ilvei, pe Valea Bârgăului, la Tihuța și la Colibița.

Inițiativa aparține ADI Deșeuri și Supercom care derulează campania „Io zic că-i de ajuns! Haideți să le punem pe toate la locul lor!”.

A venit momentul ca locuitorii comunităților noastre să-și schimbe mentalitatea cu privire la deșeuri. Trebuie să privim deșeurile reciclabile ca o resursă economică și să înțelegem că fiecare deșeu reciclabil colectat separat contribuie direct la protejarea resurselor naturii și la reducerea poluării”, transmit organizatorii campaniei.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Bani aruncati aiurea, ca nu le va citi nimeni . DACA-I VETI INTREBA PE SOFERI UNDE SUNT AMPLATATE, DUPA CE AU TRECUT DE ELE, EFECTIV NICI NU-SI VOR AMINTI DE ELE . Educatia si civilizatia ” standard ” se face cu bota, parul din gard si scorbaciul cu bube… asa scrie in Sfanta Biblie … nu panouri, fluturazi… reclame aiurea ptr care iara niste ” smecheri ” vor lua o gramada de bani din banii publici .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...