5.9 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Semnal de alarmă: Zeci de panouri uriașe, amplasate pe drumurile din județ

În Bistrița-Năsăud au apărut panouri stradale care conțin mesaje de conștientizare privind necesitatea colectării selective a deșeurilor. Prin acest demers, autoritățile speră că vor schimba mentalitatea locuitorilor.

Un număr de 30 de panouri stradale vor atrage atenția bistrițenilor în legătură cu necesitatea colectării selective a deșeurilor. Totodată, se dorește lansarea unui semnal de alarmă privind abandonarea deșeurilor la voia întâmplării.

Până la această dată, pe drumurile județene intens circulate au fost montate 22 de panouri inscripționate cu mesajul „Colectează selectiv!”.

Astfel de panouri vor mai fi montate la Dumitra, Ilva Mică, Măgura Ilvei, pe Valea Bârgăului, la Tihuța și la Colibița.

Inițiativa aparține ADI Deșeuri și Supercom care derulează campania „Io zic că-i de ajuns! Haideți să le punem pe toate la locul lor!”.

A venit momentul ca locuitorii comunităților noastre să-și schimbe mentalitatea cu privire la deșeuri. Trebuie să privim deșeurile reciclabile ca o resursă economică și să înțelegem că fiecare deșeu reciclabil colectat separat contribuie direct la protejarea resurselor naturii și la reducerea poluării”, transmit organizatorii campaniei.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Bani aruncati aiurea, ca nu le va citi nimeni . DACA-I VETI INTREBA PE SOFERI UNDE SUNT AMPLATATE, DUPA CE AU TRECUT DE ELE, EFECTIV NICI NU-SI VOR AMINTI DE ELE . Educatia si civilizatia ” standard ” se face cu bota, parul din gard si scorbaciul cu bube… asa scrie in Sfanta Biblie … nu panouri, fluturazi… reclame aiurea ptr care iara niste ” smecheri ” vor lua o gramada de bani din banii publici .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: