-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Și-au agresat nevestele, iar unul dintre ei i-a distrus soției telefonul! De frică, femeia a refuzat ordinul de protecție

Doi bărbați sunt în vizorul poliției după ce și-au agresat nevestele. Unul e cercetat și pentru distrugere, după ce i-a stricat soției telefonul mobil.

Polițișii au fost solicitați să intervină la două cazuri de violență în familie. Într-unul dintre cazuri, bărbatul i-a distrus soâiei telefonul mobil. De frică, femeia a refuzat ordinul de protecție.

Ieri, caz de agresiune în Sângeorz Băi 

O femeie de 40 de ani a cerut ajutor polițiștilor, după ce soțul ei a agresat-o. S-a emis ordin de protecție.

La data de 27 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către o femeie din Sângeorz-Băi, cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliu, a fost agresată fizic de către soț.

La locul evenimentului, polițiștii au identificat un bărbat, de 44 de ani, din localitate, bănuit de comiterea faptei de violență în familie.

Polițiștii împreună cu femeia de 40 de ani au întocmit un formular de evaluare a riscului, iar în urma celor constatate, a fost emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

În continuare, poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi efectuează cercetări cu privire la comiterea infracţiunii de violenţă în familie” a transmis IPJ BN.

O femeie a fost bătută de soț, dar de frică a refuzat ordinul de protecție

Azi-noapte, o femeie de 29 de ani a sunat la 112 cerând ajutor, după ce soțul ei a snopit-o în bătaie și i-a stricat telefonul mobil.

Doar că de frică, femeia a refuzat ordinul de protecție.

Astăzi, 28 decembrie, în jurul orei 01:00, o femeie de 29 de ani, din Năsăud a sesizat Poliția cu privire la faptul că a fost agresată de soț.

La locul evenimentului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 34 de ani, din Năsăud, în urma unui conflict verbal și-ar fi agresat fizic soția, căreia ulterior i-ar fi distrus și telefonul mobil.

În cauză polițiștii au întocmit un formular de evaluare a riscului, constatându-se oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu, însă femeia a refuzat.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunile de violenţă în familie și distrugere” a transmis IPJ BN în comunicat.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. nu se face nimic, suntem mai rau ca in statele subdezvoltate, femeile sunt tratate ca obiecte sau mai rau. Autoritatile dau din umeri! agresorii sunt tratati cu manusi. Femeile si mai ales copii sufera, ei devin viitori cetateni ai acestei tari, speriati, traumatizati….si in final abuzatori… Staul doarme. de ce sa mai trebuiasca vreun ordin? puscarie si punct, direct, sa se calmeze, scos din familie, trimis la munca la ocna!!! sa ii treaca …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.