14.1 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Și-au agresat nevestele, iar unul dintre ei i-a distrus soției telefonul! De frică, femeia a refuzat ordinul de protecție

Doi bărbați sunt în vizorul poliției după ce și-au agresat nevestele. Unul e cercetat și pentru distrugere, după ce i-a stricat soției telefonul mobil.

Polițișii au fost solicitați să intervină la două cazuri de violență în familie. Într-unul dintre cazuri, bărbatul i-a distrus soâiei telefonul mobil. De frică, femeia a refuzat ordinul de protecție.

Ieri, caz de agresiune în Sângeorz Băi 

O femeie de 40 de ani a cerut ajutor polițiștilor, după ce soțul ei a agresat-o. S-a emis ordin de protecție.

La data de 27 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către o femeie din Sângeorz-Băi, cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliu, a fost agresată fizic de către soț.

La locul evenimentului, polițiștii au identificat un bărbat, de 44 de ani, din localitate, bănuit de comiterea faptei de violență în familie.

Polițiștii împreună cu femeia de 40 de ani au întocmit un formular de evaluare a riscului, iar în urma celor constatate, a fost emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

În continuare, poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi efectuează cercetări cu privire la comiterea infracţiunii de violenţă în familie” a transmis IPJ BN.

O femeie a fost bătută de soț, dar de frică a refuzat ordinul de protecție

Azi-noapte, o femeie de 29 de ani a sunat la 112 cerând ajutor, după ce soțul ei a snopit-o în bătaie și i-a stricat telefonul mobil.

Doar că de frică, femeia a refuzat ordinul de protecție.

Astăzi, 28 decembrie, în jurul orei 01:00, o femeie de 29 de ani, din Năsăud a sesizat Poliția cu privire la faptul că a fost agresată de soț.

La locul evenimentului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 34 de ani, din Năsăud, în urma unui conflict verbal și-ar fi agresat fizic soția, căreia ulterior i-ar fi distrus și telefonul mobil.

În cauză polițiștii au întocmit un formular de evaluare a riscului, constatându-se oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu, însă femeia a refuzat.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunile de violenţă în familie și distrugere” a transmis IPJ BN în comunicat.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. nu se face nimic, suntem mai rau ca in statele subdezvoltate, femeile sunt tratate ca obiecte sau mai rau. Autoritatile dau din umeri! agresorii sunt tratati cu manusi. Femeile si mai ales copii sufera, ei devin viitori cetateni ai acestei tari, speriati, traumatizati….si in final abuzatori… Staul doarme. de ce sa mai trebuiasca vreun ordin? puscarie si punct, direct, sa se calmeze, scos din familie, trimis la munca la ocna!!! sa ii treaca …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: