7.3 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FOTO: Un șofer susține că și-a avariat serios mașina din cauza drumului necurățat de pietre. E hotărât să dea în judecată administratorul drumului

Un șofer care a făcut astăzi un drum la Colibița susține că și-a spart baia de ulei a mașinii, din cauza pietrelor căzute de pe versanți și lăsate pe șosea. Acesta este hotărât să acționeze în judecată administratorul drumului, pentru a-și recupera daunele produse autoturismului.

Un șofer care a făcut un drum la Colibița, astăzi, în prima zi de iarnă autentică, a avut nevoie de tractare pentru a ajunge acasă. Asta pentru că și-ar fi spart baia de ulei a autoturismului, în pietrele de pe drum.

Potrivit acestuia, doar o parte din șoseaua drumului județean care duce la Colibița prin Prundu Bârgăului și Bistrița-Bârgăului a fost curățată, cealaltă fiind cu zăpadă și pietre căzute de pe versant, cel mai probabil din cauza viscolului ce a însoțit ninsoarea.

Șoferul este hotărât să acționeze în judecată administratorul drumului și să-i ceară în instanță plata daunelor suferite la autoturism.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.