17.4 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

SPARTAN deschide un nou restaurant la Bistrița!

NUMĂRUL 1 pe piața francizelor de fast-food românești, SPARTAN deschide un nou magazin la Bistrița, în Piața Centrală, NUMĂRUL 1! Inaugurarea – pe 3 iulie 2021, ora 12:00!

Lanțul de restaurante Spartan, cu peste 65 de francize, este de câțiva ani pe locul I în categorie, în România, și continuă să crească.

Acum, pe 3 iulie, se deschide o nouă locație la Bistrița.

Bistrițenii se pot bucura direct de rețetele originale, de meniurile apetisante cu gyros, souflaki și multe altele, de sosurile delicioase – și de nenumăratele combinații tentante.

Creat de Ștefan Mandachi, dar funcționând în parteneriate locale, Spartan este o soluție ingenioasă pentru o afacere de succes, susținută prin colaborare inteligentă, bună practică și, întotdeauna, prin dorința de a oferi tot ce e mai proaspăt și mai bun.

Cu ingrediente achiziționate local, preparate pe loc, mâncarea grecească capătă note locale. Note maxime…

Deschis de Stefan Mandachi, Spartan Bistrița a fost gata în timp record. Echipa Spartan, cu Ștefan Mandachi responsabil pentru demers, tonus și creativitate, Gabi Melniciuc pentru organizare și operațional, Dan Balescu pentru implementare și funcționalitate, totul doar pentru a servi cele mai bune preparate.

Lucrurile au mers cursiv, locația a fost amenajată după cele mai riguroase metode. Acum trebuie gustat succesul!

Ștefan Mandachi spune că dorința lui este să sprijine „oamenii care caută să își îndeplinească visele. Dacă știu ce vor de la viață, dacă sunt gata să muncească din greu pentru visele lor – dacă o și fac! – atunci merită să își trăiască viața din plin și să se bucure de bogăție – au muncit pentru asta cu toată capacitatea. Vreau cât mai mulți milionari în jurul meu!”

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.