21.6 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

Ștafeta Veteranilor Invictus ajunge la Bistrița sâmbăta viitoare

Ștafeta Veteranilor Invictus, ajunsă la cea de-a X-a ediție, va sosi la Bistrița în data de 21 octombrie. Evenimentul este dedicat Zilei Armatei Române.

Ștafeta Veteranilor Invictus se desfășoară anul acesta în perioada 4-25 octombrie.

Peste 500 de voluntari Invictus, civili și militari din întregul Sistem Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, purtători ai ştafetei, alergători şi ciclişti, parcurg mai bine de 3.300 de kilometri, pe trei trasee – albastru, galben şi roşu.

Traseele au pornit de la Pitești, București și Călărași și vor ajunge toate la Carei, în ziua de 25 octombrie, conform informațiilor postate pe pagina de Facebook Invictus Romania.

Sâmbătă, 21 octombrie, ediția a X-a a „Ștafetei Veteranilor Invictus” va ajunge la Bistrița. Primirea ștafetei va avea loc în fața comandamentului brigăzii în intervalul orar 14.00-15.00.

Participanții, atât militari cât și voluntari, vor duce ,,ștafeta roșie’’ mai departe a doua zi, 22 octombrie, începând cu ora 08:00, când vor pleca spre Dej din fața Comandamentului Brigăzii 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan”„, potrivit celor de la Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”.

Ştafeta Veteranilor, care a debutat în 2014, urmăreşte să atragă atenţia societăţii civile asupra respectului care li se cuvine veteranilor Armatei Române.

Totodată, organizatorii şi-au mai propus strângerea de fonduri pentru a-i trimite pe militarii români răniţi în teatrele de operaţii la Jocurile Invictus.

Foto Facebook Invictus Romania

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...