15.4 C
Bistrița
duminică, mai 28, 2023

Străzile Valea Țibleșului din Căianu Mic și Simion Bărnuțiu din Bistrița se adaugă pe lista celor fără apă

Locuitorii din Căianu Mic și cei de pe strada Simion Bărnuțiu din Bistrița rămân fără apă. Se sistează apa TOTAL.

Lucrările de reparații la rețea au lăsat astăzi mai multe localități fără apă.Până după-amiază, se fac reparații pe rețeaua de apă din mai mai multe localități.

Astăzi , 29.07. 2021 intre orele 10:30 – 13:00 se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Căianu Mic pe str. Valea Tibleșului numerele pare pentru remedierea unei defecțiuni la un branșament de apă. Între orele 10:30 – 14:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile in municipiul Bistrița, pe str. Simion Bărnuțiu.”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii), fapt pentru care, înainte de consum, vă rugăm , lăsaţi să curgă apa câteva minute pentru limpezire.
S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval. Telefon Dispecerat : 0263/213117 şi 0372/742478

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...