19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Subcetate va avea o creșă cu 40 de locuri. Primăria Bistrița speră la finanțare pentru alte două

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțează construirea unei creșe în Bistrița. Primăria Bistrița a identificat deja terenul, situat în Subcetate. Creșa va avea 40 de locuri, împărțite în 4 grupe.

Consiliul Local al municipiului Bistrița aprobă astăzi predarea amplasamentului către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru construirea unei creșe.

Creșa va fi situată în cartierul Subcetate și va avea 40 de locuri, împărțite în 4 grupe. Aceasta va costa peste 12 milioane de lei și va fi finanțată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, care se va ocupa de licitații și lucrări.

Odată ce constructorul va fi găsit, creșa va fi ridicată în maxim 14 luni. Primăria Bistrița se obligă să mențină această funcțiune de creșă cel puțin 15 ani.

Potrivit hotărârii de Consiliu Local, Primăria Bistrița s-a înscris în programul ministerului cu 3 creșe. Deocamdată doar cea din Subcetate a primit undă verde pentru finanțare.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...