-8.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și dacă se poate și ochelari pentru ceață? Ai vrea de asemenea să nu dai banii pe 3-4 perechi de ochelari pe care să le porți permanent după tine? Te ajută sistemul clipon: ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Dezideratul celor cu probleme de vedere e ca la perechea de ochelari care-i însoțește zi de zi să nu se mai adauge alte 3-4 perechi. Pentru soare și chiar pentru ceață în cazul celor care petrec multe ore la volan.

Rama magnetică cu clipon vine să rezolve aceste probleme și-ți oferă practic câte perechi de ochelari vrei, într-una singură. Pe ramele clasice de ochelari de vedere se „lipește” cu ajutorul unor magneți încă o rama care îi transformă, de exemplu, în ochelari de soare.

IANA Optic vă așteaptă cu o gamă variată de ochelari cu clipon, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Magazinul de pe pietonalul Liviu Rebreanu vă ajută inclusiv în cazul în care reușiți să zgâriați iremediabil ramele secundare.

Cei de la IANA Optic colaborează cu unul dintre cei mai mari distribuitori de ochelari, Luxottica. Au sute de modele de rame, pentru bărbați, femei și chiar copii. Printre brand-urile pe care le puteți găsi la Iana Optic se numără Dolce& Gabbana, Prada, Bvulgari, M.Kors.

De asemenea, dacă vreți ochelarii rapid, tot cei de la IANA Optic vă pot ajuta, asta pentru că vă fac ochelarii pe loc. Nu durează mai mult de jumătate de oră să aveți o pereche nouă de ochelari.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...