19.1 C
Bistrița
vineri, iulie 30, 2021

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și dacă se poate și ochelari pentru ceață? Ai vrea de asemenea să nu dai banii pe 3-4 perechi de ochelari pe care să le porți permanent după tine? Te ajută sistemul clipon: ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Dezideratul celor cu probleme de vedere e ca la perechea de ochelari care-i însoțește zi de zi să nu se mai adauge alte 3-4 perechi. Pentru soare și chiar pentru ceață în cazul celor care petrec multe ore la volan.

Rama magnetică cu clipon vine să rezolve aceste probleme și-ți oferă practic câte perechi de ochelari vrei, într-una singură. Pe ramele clasice de ochelari de vedere se „lipește” cu ajutorul unor magneți încă o rama care îi transformă, de exemplu, în ochelari de soare.

IANA Optic vă așteaptă cu o gamă variată de ochelari cu clipon, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Magazinul de pe pietonalul Liviu Rebreanu vă ajută inclusiv în cazul în care reușiți să zgâriați iremediabil ramele secundare.

Cei de la IANA Optic colaborează cu unul dintre cei mai mari distribuitori de ochelari, Luxottica. Au sute de modele de rame, pentru bărbați, femei și chiar copii. Printre brand-urile pe care le puteți găsi la Iana Optic se numără Dolce& Gabbana, Prada, Bvulgari, M.Kors.

De asemenea, dacă vreți ochelarii rapid, tot cei de la IANA Optic vă pot ajuta, asta pentru că vă fac ochelarii pe loc. Nu durează mai mult de jumătate de oră să aveți o pereche nouă de ochelari.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...