-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

SURSE: Prefectul Dolha va fi schimbat. PSD va alege înlocuitorul

Surse politice spun că la Bistrița, prefectul se schimbă, iar partidul care va alege înlocuitorul este PSD. Deocamdată nu se știe cine îi va lua locul liberalului Stelian Dolha.

Aseară s-a decis! Stelian Dolha va părăsi Instituția Prefectului. În urma negocierilor, s-a stabilit ca poziția de prefect să revină social-democraților. Deocamdată este sigură doar informația că Stelian Dolha va fi schimbat.

Cu cine, încă nu se știe, deși au fost vehiculate câteva nume. Poziția noului prefect va fi dificilă, având în vedere faptul că, în context pandemic, responsabilitățile Prefecturii sunt mari, iar problemele cu care se confruntă instituția nu sunt deloc puține.

La una dintre cele mai recente întâlniri cu presa, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a precizat că are o relație bună atât cu Primăria Bistrița, cât și cu Instituția Prefectului.

Cu toate acestea, conflictele dintre Radu Moldovan și Stelian Dolha nu pot fi trecute cu vederea. Cel mai important conflict a avut în centru cele două aparate PCR care au fost puse în funcțiune în județ, când prefectul Dolha a băgat bețe-n roate spitalului.

Mai apoi, Radu Moldovan, al doilea cel mai important om din județ nici măcar n-a fost invitat în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, organism coordonat de prefect, care ia toate hotărârile ce țin de siguranța sanitară.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: