26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

SURSE: Prefectul Dolha va fi schimbat. PSD va alege înlocuitorul

Surse politice spun că la Bistrița, prefectul se schimbă, iar partidul care va alege înlocuitorul este PSD. Deocamdată nu se știe cine îi va lua locul liberalului Stelian Dolha.

Aseară s-a decis! Stelian Dolha va părăsi Instituția Prefectului. În urma negocierilor, s-a stabilit ca poziția de prefect să revină social-democraților. Deocamdată este sigură doar informația că Stelian Dolha va fi schimbat.

Cu cine, încă nu se știe, deși au fost vehiculate câteva nume. Poziția noului prefect va fi dificilă, având în vedere faptul că, în context pandemic, responsabilitățile Prefecturii sunt mari, iar problemele cu care se confruntă instituția nu sunt deloc puține.

La una dintre cele mai recente întâlniri cu presa, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a precizat că are o relație bună atât cu Primăria Bistrița, cât și cu Instituția Prefectului.

Cu toate acestea, conflictele dintre Radu Moldovan și Stelian Dolha nu pot fi trecute cu vederea. Cel mai important conflict a avut în centru cele două aparate PCR care au fost puse în funcțiune în județ, când prefectul Dolha a băgat bețe-n roate spitalului.

Mai apoi, Radu Moldovan, al doilea cel mai important om din județ nici măcar n-a fost invitat în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, organism coordonat de prefect, care ia toate hotărârile ce țin de siguranța sanitară.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...