9.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Mai rapizi in caz de nenorociri! Șieuț are Serviciu pentru Situații de Urgență. Primarul Mihai Ivan: „Avem toate dotările”

Serviciul pentru Situații de Urgență din Șieuț este aproape de a obține autorizația de funcționare. Are dotări, echipamente și un echipaj de 10 voluntari atestați.

În cadrul SVSU Șieuț există două autospeciale de intervenție, una autorizată, în localitatea Șieuț, iar cealaltă la Sebiș. În cazul în care se cere, ambele se pot deplasa la intervenții.

De asemenea, autospeciala de intervenție are un loc special amenajat unde să fie ținută până la momentul unei alarme.

În cadrul SVSU Șieuț activează 10 voluntari instruiți la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Pe viitor, primarul comunei Șieuț, Mihai Gheorghe Ivan, spune că vrea să achiziționeze și o mașină de teren pentru intervențiile în pădure sau pe teren accidentat.

„Avem în acest moment toate dotările la dispoziție pentru a primi autorizație. Ne dorim să funcționăm cu toate lucrurile în ordine, este mult mai bine așa. O mașină, pentru că dispunem de două, este autorizată și vrem să autorizăm și a doua mașină de la Sebiș. În câteva zile vom primi undă verde și vom deveni primul Serviciu Voluntar pentru Situații de Urgență de pe Valea Șieului.

În caz că, Doamne ferește, se întâmplă ceva, este bine să putem ajuta. Pe viitor vrem să achiziționăm o mașină de teren pentru zona accidentată, din apropierea comunei, unde să se intervină prompt”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Mihai Gheorghe Ivan, primarul comunei Șieuț.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: