12.4 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

Tabără de film queer ART200, pentru tinerii LGBTIQ+

Vrem să explorăm cinematografia ca unealtă de (auto)reprezentare a persoanelor marginalizate. Să descoperim împreună cum se îmbină arta și lupta pentru drepturi și reprezentare”, au transmis organizatorii taberei de film dedicate comunității LGBTIQ+.

Tabăra de film queer ART200 va avea loc între 18 și 25 iulie, la Brașov.

Participarea în tabără este gratuită, iar costurile de cazare, masă și transport sunt acoperite de organizatori.

Tinerii din Bistrița care își doresc să participe au timp până în 21 iunie să se înscrie – AICI.

Este important pentru noi să auzim voci diverse. Așa că încurajăm participarea din cât mai multe orașe, atât din România, cât și din Republica Moldova. Noi vom oferi cazare, mese, transport, cursuri de film, echipament (dacă nu ai deja) și o comunitate care să te susțină. Tu trebuie să vii cu o idee de film pe care vrei să o pui în aplicare”, au mai transmis organizatorii.

Mentorii care vor susține cursuri în tabără sunt Patrick Brăila (regie), Alina Medoia, Raj Alexandru Udrea (actorie), Carolina Vozian (scenaristică), Ioana Bogdana (producție), Eva Todică (imagine), Denisu Velica (montaj).

Atelierele vor avea loc în aer liber. Se vor respecta toate normele sanitare și de distanțare pentru prevenirea COVID-19.

Încurajăm pe cât posibil vaccinarea dacă ai posibilitatea până la începerea taberei. Vom avea și teste rapide disponibile în funcție de evoluția situației pandemice”, au mai precizat organizatorii. 

Tabăra de film queer ART200 este un proiect cultural derulat de Asociația EasyEco și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Cu sprijinul: Asociația Accept, Google.org, Ambasada Suediei în România.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...