-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

FOTO: Program încărcat, pentru elevii din Tabăra Națională de Robotică de la Beclean. Astăzi, în vizită la UTCN Bistrița

Zeci de tineri elevi din întreaga țară petrec în aceste zile la Beclean, în Tabăra națională de Robotica Esentza Summer Camp. Tinerii pasionați de robotică au vizitat astăzi extensia Bistrița a UTCN, dar și obiectivele turistice din oraș.

Este în plină desfășurare Tabăra de robotică Esentza Summer Camp de la Beclean. Prima serie de elevi care participă au vizitat astăzi Bistrița. Au fost însoțiți de prof. Cristian Nicula și Vasile Duda, care le-a prezentat obiectivele turistice din Bistrița.

Tabăra națională de Robotică – un mod extraordinar de a învăța, de a socializa. Suntem fericiți că tinerii robotiști sunt la Beclean”, au transmis cei de la Revista Esentza. 

La Beclean se desfășoară Tabăra Națională de Robotică, devenită deja tradiție pentru pasionații de Robotică din toată țara!

Participă la Esentza Summer Camp zeci de tineri valoroși care ne inspiră pe fiecare dintre noi prin munca, perseverența și pasiunea lor pentru inovație și tehnologie!”, a transmis Nicolae Moldovan, primarul orașului Beclean. 

Elevii pasionați de robotică au vizitat astăzi și extensia UTCN Bistrița. Aici au susținut cursuri SolidWorks 3D CAD: 

Din programul tinerilor roboticieni a făcut parte și o dezbatere privind Networkingul FTC! S-au înregistrat câteva idei ingenioase, din partea participanților.

O seară a fost dedicată proiecțiilor de filme. Nici bolta înstelată nu a fost ignorată: tinerii au avut parte de un telescop prin care să admire cerul. 

Polițiștii au dat și ei o raită prin Tabăra de robotică de la Beclean. S-au asigurat că toți participanții sunt în siguranță, profitând de prilej pentru a le oferi câteva informații esențiale prevenției.

Tinerii au fost încurajați să-și „programeze” foarte bine mișcările atunci când vine vorba de alegerea anturajului sau testarea unor noi provocări și să rămână întotdeauna în zona de siguranță.

Roboticienii au vizitat și atelierele celor de la Megatitan, sponsorul oficial al echipei Esentza Robotics. Elevii au avut ocazia să admire aici toate mecanismele necesare pentru realizarea anumitor piese în stadiul final.

Totodară, au făcut corelări și comparații între sistemele folosite de ei în domeniul roboticii și cele existente în firma din Beclean. „A fost o experiența inedită pentru tinerii roboticieni”, după cum au consemnat cei de la Revista Esentza.

Așa cum era de așteptat, programul tinerilor roboticieni a cuprins și momente de relaxare și distracție la Băile Figa: 

Sursă & Foto @ Revista Esentza

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...