14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

Tâlharii de la BIG rămân după gratii! Decizia e definitivă!

În primul weekend din luna mai, un tânăr a ajuns la spital, desfigurat, iar altul, împușcat în cap cu un pistol cu bile. Trei dintre cei patru atacatori au fost reținuți și puși după gratii. Doi dintre aceștia au cerut de două ori să fie liberi, contestând măsura. Azi instanța s-a pronunțat definitiv: RĂMÂN în arest.

În noaptea de 5 spre 6 mai, un tânăr a fost bătut până a fost desfigurat. Iar un altul – împușcat în cap cu un pistol cu bile. Înainte de aceasta, au fost umiliți și scena a fost filmată. Autorii- patru tineri – dintre care unul minor.

Victimele au ajuns la spital, iar cei patru agresori – duși la audieri la poliție. Trei dintre ei – cei majori – au fost reținuți.

BISTRIȚA: Amenințați cu o armă și loviți, în plină stradă, pentru a li se fura lucrurile

După 24 de ore, în timp ce tinerii agresați se aflau în spital sub tratament, într-o stare gravă, cei trei tâlhari au ajuns după gratii – pentru 30 de zile.

AREST 30 de zile pentru cei trei tineri care au amenințat cu arma și cuțitul

Care este starea tinerilor bătuți, tâlhăriți și amenințați cu arma, în weekend, într-un parc din Bistrița

Imediat după ce au fost puși după gratii, doi dintre cei trei tâlhari, mai exact M. Denis Vlăduț și H. Sebastian Alin au depus contestație cu privire la măsura de arestare preventivă. Culmea, instanța i-a lăsat liberi, cerând judecătorilor să reanalizeze decizia.

Doi dintre tâlharii de la Big vor să fie liberi

EXCLUSIV: Tâlharii de la BIG au fost puși în libertate

Totuși, nu au apucat să se bucure prea mult de libertate, deoarece nici în 24 de ore, aceștia au fost prezentați în fața instaței din cadrul Judecătoriei Bistrița. De acolo au ajuns din nou la IPJ BN pentru declarații, înapoi la Judecătorie, și s-a decis retrimiterea lor după gratii.

EXCLUSIV- FOTO: Tâlharii de la BIG au ajuns iar în fața judecătorilor

Cei doi tâlhari de la BIG se întorc în arest

Cei doi nu s-au dat bătuți, așa că M. Denis Vlăduț și H. Sebastian Alin au depus din nou contestație. Au cerut iarăși să fie liberi.

Vor din nou acasă ! Doi dintre cei trei tâlhari de la BIG cer din nou să fie eliberați

Trimiși după gratii. Sentință definitivă

Astăzi, Denis și Alin au ajuns în fața instanței. Tribunalul de pe lângă Judecătoria Bistrița a dat sentința definitivă: se întorc în arest.

Respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii H.S.A. și M.D.V., împotriva Încheierii penale nr. (…) pronunţată de Judecătoria Bistriţa. Obligă inculpaţii să plătească în favoarea statului suma de 200 lei fiecare, cu titlu de cheltuieli judiciare, ocazionate de soluţionarea prezentelor contestaţii, (…). Definitivă. Pronunţată (…) azi, 19.05.2023” se arată pe portalul instanței de judecată.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!