16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

FOTO- Robert, tânărul clujean dispărut ieri de la casa de vacanță din Sigmir, găsit mort!

Un tânăr din Cluj a dispărut ieri de la casa de vacanță a familiei, din Sigmir. A ieșit la plimbare cu câinele, dar nu s-a mai întors. A fost găsit azi, fără suflare.

Robert Răzvan Roba, un tânăr clujean de 29 de ani, s-a retras, zilele trecute, la casa de vacanță a familiei, în Sigmir. Ieri a ieșit la plimbare, alături de câinele său. La câteva ore, câinele s-a întors acasă, dar fără Robert.

Autoritățile au fost alertate și efective de polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști și voluntari au pornit în căutarea lui.

Tânăr clujean, dispărut fără urmă într-o pădure din Sigmir

Căutările s-au oprit în cursul nopții, fiind reluate la primele ore ale zilei. Din nou, zeci de persoane – organe abilitate și voluntari- au luat la pas zona Sigmirului.

După câteva ore de căutări, Robert a fost găsit în pădurea de pe Valea Măgherușului, fără suflare. Se pare că acesta a ales să-și încheie socotelile cu viața.

Actiunea de căutare s-a încheiat. Persoana dispărută a fost găsită din nefericire decedată. Echipa se retrage la bază. Condoleanțe familiei!” au scris cei de la Salvamont pe Facebook.

În urmă cu puțin timp, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud l-au găsit pe tânărul căutat.

Din nefericire, acesta era decedat, fiind găsit spânzurat, într-o pădure de pe Valea Măgherușului” au transmis reprezentanții IPJ BN.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familiei!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.