11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO- Robert, tânărul clujean dispărut ieri de la casa de vacanță din Sigmir, găsit mort!

Un tânăr din Cluj a dispărut ieri de la casa de vacanță a familiei, din Sigmir. A ieșit la plimbare cu câinele, dar nu s-a mai întors. A fost găsit azi, fără suflare.

Robert Răzvan Roba, un tânăr clujean de 29 de ani, s-a retras, zilele trecute, la casa de vacanță a familiei, în Sigmir. Ieri a ieșit la plimbare, alături de câinele său. La câteva ore, câinele s-a întors acasă, dar fără Robert.

Autoritățile au fost alertate și efective de polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști și voluntari au pornit în căutarea lui.

Tânăr clujean, dispărut fără urmă într-o pădure din Sigmir

Căutările s-au oprit în cursul nopții, fiind reluate la primele ore ale zilei. Din nou, zeci de persoane – organe abilitate și voluntari- au luat la pas zona Sigmirului.

După câteva ore de căutări, Robert a fost găsit în pădurea de pe Valea Măgherușului, fără suflare. Se pare că acesta a ales să-și încheie socotelile cu viața.

Actiunea de căutare s-a încheiat. Persoana dispărută a fost găsită din nefericire decedată. Echipa se retrage la bază. Condoleanțe familiei!” au scris cei de la Salvamont pe Facebook.

În urmă cu puțin timp, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud l-au găsit pe tânărul căutat.

Din nefericire, acesta era decedat, fiind găsit spânzurat, într-o pădure de pe Valea Măgherușului” au transmis reprezentanții IPJ BN.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familiei!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?