15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

Tânăr sucevean drogat cu trei tipuri de droguri, prins ”zburând” cu mașina pe DN 17

Un autoturism care ”gonea” pe DN 17 a fost oprit de polițiștii bistrițeni, azi-noapte. La volan, un tânăr din județul Suceava aflat sub influența a trei tipuri de droguri.

Patru prieteni, toți din județul Suceava, au ieșit la o plimbare nocturnă, cu mașina. Au ajuns la Bistrița, gonind pe DN 17.

Deoarece circulau cu viteză peste limita legală, echipajul de poliție bistrițean i-a oprit. Când i s-a cerut șoferului să coboare din mașină pentru testare, acesta a fugit.

A fost prins de oamenii legii și dus la sediul IPJ BN. Acolo a fost testat cu aparatul DRUG – TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru trei substanțe.

Comunicatul IPJ BN

În această dimineață, în jurul orei 02.00, în cadrul acțiunilor de monitorizare a traficului rutier, polițiștii din Bistrița au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în județul Suceava și care rula cu viteză peste limita legală.

Autoturismul a fost oprit pe Drumul Național 17, iar la volan a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din Ciocănești, județul Suceava. În autoturism au fost identificați încă trei pasageri cu vârste cuprinse între 18-26 de ani, toți din Suceava. În momentul în care i s-a solicitat să coboare pentru a fi testat, conducătorul auto a fugit, fiind prins și imobilizat de polițiști, în scurt timp.

A fost condus la sediul Poliției Municipiului Bistrița, unde a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv în cazul substanțelor Cocaină, Metamphetamină și Cannabis. Ulterior, i-au fost recoltatate probe biologice în vederea determinării cu exactitate a substanțelor consumate. De asemenea, a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea legislației rutiere, cuantumul sancțiunii fiind de 1305 lei.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Bistrița, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul savârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: