17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Tenis de masă: Băieții și fetele Gloriei au promovat în Divizia A

Echipele de masculin și feminin ale Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud au reușit să promoveze în Divizia A de tenis de masă. Turneul de promovare la feminin a fost organizat la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța. Cel masculin a fost organizat la Bistrița, în sala de tenis de masă a Școlii Gimnaziale „Lucian Blaga”.

Ambele echipe, atât cea masculină cât și cea feminină, vor juca din toamnă în Divizia A, după un sezon de Divizie B și mai au un pas să reprezinte Bistrița în Superligă.

În urma meciurilor disputate de sportivii de la masculin, 𝗗𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀 𝗧𝗼𝗺𝗮, 𝗟𝘂𝗰𝗶𝗮𝗻 𝗠𝘂𝗻𝘁𝗲𝗮𝗻𝘂, 𝗗𝗮𝗻𝗶𝗲𝗹 𝗗𝗮𝗻 și 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶 𝗡𝗮𝗴𝘆, s-au impus în fața CS Somuz Fălticeni cu scorul de 3-0.

În tur, Tania Plaian a trecut de Alina Zaharia cu 3-1 și Elena Zaharia cu 3-2; Ioana Sîngeorzan a învins-o pe Elena Zaharia cu 3-2, în timp ce Ana Barbu a fost învinsă de Denisa Uratu cu 3-2.

În retur, Tania Plaian a câștigat meciul cu Alina Zaharia cu 3-2 și pe cel cu Denisa Uratu cu 3-o; Ioana Sîngeorzan a trecut de Denisa Uratu cu 3-0 iar Ana Barbu a fost învinsă pe Elena Zaharia cu 3-0.

„Băieții au avut o evoluție bună, sunt bucuros că s-au mobilizat și au rămas concentrați și după meciul tur pe care l-am câștigat cu scorul de 3-0, reușind în al doilea meci un scor similar, atingându-ne astfel obiectivul de a promova. Ne bucurăm că am reușit promovarea încă din primul an cu băieții și ne dorim ca și echipa de fete să le urmeze exemplul și să promoveze la rândul lor. Mulțumim Consiliului Județean pentru susținere, Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și tuturor celor care ne susțin în drumul nostru către marea performanță!”, a spus antrenorul de tenis de masă, Alex Dincă.

„Au fost două meciuri intense pe care fetele au reușit să le gestioneze foarte bine atât din punct de vedere tactic cât și tehnic, având atitudinea corespunzătoare pentru a câștiga meciul de baraj împotriva CSM Constanța, o echipă care o are în componență pe campioana europeană Elena Zaharia. Deși meciul s-a jucat pentru promovarea în Divizia A, jocul prestat de cele două echipe a fost la nivel de Superligă, acolo unde ne dorim să ajungem și noi. Ne bucurăm că am reușit să facem primul pas, promovând în Divizia A. Mulțumim pentru susținere Consiliului Județean, Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și tuturor persoanelor care sunt alături de noi în drumul nostru spre marea performanță”, a declarat antrenorul de la Gloria.


sursa foto: FRTM/CS Gloria 2018

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!