14.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FOTO/VIDEO Teo Cioarbă, învestit oficial prefect al județului Bistrița-Năsăud

Astăzi, Teo Cioarbă, fost șef de direcție în Consiliul Județean a fost învestit oficial prefect al județului Bistrița-Năsăud. La eveniment au fost prezenți mai toți șefii de instituții, marele absent fiind tocmai fostul prefect Mica Oprea.

Începând de astăzi, funcția de prefect este îndeplinită de Teo Cioarbă. Acesta a fost învestit astăzi oficial, luându-i locul Micăi Oprea, care a demisionat din funcție luna aceasta.

„Juramantul pe care l-am depus astăzi și încredea pe care Guvernul României mi-a acordat-o prin funcția de prefect al județului Bistrița-Năsăud reprezintă un angajament și o onoare de a reprezenta cu bună credință și onestitate pe toți cetățenii județului nostru. Voi fi un partener de dialog și de colaborare cu toate structurile deconcentrate, cu președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, primarii județului, cu instituțile militarizate, cu reprezentanții județului în Parlamentul României, presa și cu cetățenii. Împreună cu subprefecții și aparatul administrativ al Instituției Prefectului pe care o reprezint începând de astăzi vom construi un parteneriat puternic ale cărui rezultate vor fi materializate în scurt timp”, a precizat Teo Cioarbă.

Teo Cioarbă a fost aproape un deceniu șeful Direcției Economice a Consiliului Județean, ajungând unul dintre oamenii de bază din instituție. Acesta are 43 de ani și este licențiat în economie, specializare management. Teo Cioarbă este căsătorit și are doi băieți.

La eveniment au fost prezenți cei doi subprefecți, mai toți șefii de instituții, primari și colegi din Instituția Prefectului. Marea absentă însă, a fost Mica Oprea, fostul prefect al județului Bistrița-Năsăud. Se pare că aceasta a părăsit instituția de ceva vreme, chiar dacă până astăzi a fost teoretic în concediu.

Mai puteți citi:

Cine este Teo Cioarbă, noul prefect al județului Bistrița-Năsăud

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...