-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

FOTO/VIDEO Teo Cioarbă, învestit oficial prefect al județului Bistrița-Năsăud

Astăzi, Teo Cioarbă, fost șef de direcție în Consiliul Județean a fost învestit oficial prefect al județului Bistrița-Năsăud. La eveniment au fost prezenți mai toți șefii de instituții, marele absent fiind tocmai fostul prefect Mica Oprea.

Începând de astăzi, funcția de prefect este îndeplinită de Teo Cioarbă. Acesta a fost învestit astăzi oficial, luându-i locul Micăi Oprea, care a demisionat din funcție luna aceasta.

„Juramantul pe care l-am depus astăzi și încredea pe care Guvernul României mi-a acordat-o prin funcția de prefect al județului Bistrița-Năsăud reprezintă un angajament și o onoare de a reprezenta cu bună credință și onestitate pe toți cetățenii județului nostru. Voi fi un partener de dialog și de colaborare cu toate structurile deconcentrate, cu președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, primarii județului, cu instituțile militarizate, cu reprezentanții județului în Parlamentul României, presa și cu cetățenii. Împreună cu subprefecții și aparatul administrativ al Instituției Prefectului pe care o reprezint începând de astăzi vom construi un parteneriat puternic ale cărui rezultate vor fi materializate în scurt timp”, a precizat Teo Cioarbă.

Teo Cioarbă a fost aproape un deceniu șeful Direcției Economice a Consiliului Județean, ajungând unul dintre oamenii de bază din instituție. Acesta are 43 de ani și este licențiat în economie, specializare management. Teo Cioarbă este căsătorit și are doi băieți.

La eveniment au fost prezenți cei doi subprefecți, mai toți șefii de instituții, primari și colegi din Instituția Prefectului. Marea absentă însă, a fost Mica Oprea, fostul prefect al județului Bistrița-Năsăud. Se pare că aceasta a părăsit instituția de ceva vreme, chiar dacă până astăzi a fost teoretic în concediu.

Mai puteți citi:

Cine este Teo Cioarbă, noul prefect al județului Bistrița-Năsăud

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...