25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

Terenuri și autoturisme – scoase la licitație de ANAF Bistrița

Bunurile confiscate de cei de la ANAF se oferă, ulterior, spre vânzare. Dacă unele bunuri se află în magazinele ANAF, pentru altele se organizează licitații. Cei de la Bistrița scot la licitație, zilele viitoare, terenuri și autoturisme.

Cei ce nu-și plătesc datoriile sau fac diferite ilegalități se aleg cu bunuri confiscate. Periodic, cei de la ANAF scot la vânzare bunurile ridicate.

Dacă produsele mai mici sunt expuse în magazinele ANAF, pentru terenuri, autoutilitare, mașini agricole, etc, se organizează licitații.

ANAF Bistrița Năsăud scoate la licitație numeroase bunuri:
  1. În 19 ianuarie, la Năsăud, se scot la licitație

2. În 18 ianuarie, în Beclean, se licitează:

3. În 19 ianuarie, la Beclean, se licitează

4. În 20 ianuarie, în Năsăud, se licitează:

ANAF Bistrița are și un magazin fizic, în spatele Palatului Administrativ, la demisolul Hotelului Bistrița.

Bistrițenii, negustori cinstiți! Rafturile magazinului ANAF, aproape goale!

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

    • La fiecare bun licitat in 19 ianuarie in Nasaud, in stire, puteti accesa un link. Acel link va duce la documentul unde scrie TOATE aceste detalii

  1. Ar trebui data o lege agricola, prin care , cine nu are cumparatori si doreste sa ” scape ” de terenurile avute in proprietate ori detentie succesorala legala, sa le poata dona ( cu titlu gratuit deci ) primariilor locale , care sa le poata trece in proprietatea privata a statului si valorificate ca atare . La fel, prin lege, aceste terenuri ” abandonate ” in nelucrare timp de cel mult 2 ani de zile, sa fie din oficiu ” confiscate ” si trecute in proprietatea privata a statului . In acest fel, nu s-ar mai afla intreaga tzara cu terenurile abandonate in nelucrare si peste tot numai buruieni, vegetatie lemnoasa si maracini … peste tot, fara exceptie .
    Poate citesc politrucii si aceste propuneri si idei functiare …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: