5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

Teribiliștii care fac drifturi pe străzi și în parcări rămân fără permis

Pasionații de drifturi pe străzi și în parcări vor rămâne fără permis timp de o lună. Codul Rutier a suferit modificări, iar noua lege se va aplica din 27 februarie.

În acest moment, cei care fac drifturi ilegale pe străzile sau în parcările din România pot fi sancționați doar pentru deranjarea ordinii și liniștii publice. Amenda este cuprinsă între 200 și 1000 de lei.

Noile modificari ale legii permit sancționarea cu amendă între 580 și 725 de lei și suspendarea permisului pentru 30 de zile.

Dacă în urma unei „scamatorii” cu drifturi se ajunge la un accident ușor, atunci sancțiunea crește, iar suspendarea permisului se va face pentru 60 de zile.

De asemenea, din data de 27 februarie apar și pedepse mai aspre pentru șoferii care merg pe banda de urgență pe autostradă sau cei care nu opresc la trecerea la nivel cu calea ferată.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...