25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Teribiliștii care fac drifturi pe străzi și în parcări rămân fără permis

Pasionații de drifturi pe străzi și în parcări vor rămâne fără permis timp de o lună. Codul Rutier a suferit modificări, iar noua lege se va aplica din 27 februarie.

În acest moment, cei care fac drifturi ilegale pe străzile sau în parcările din România pot fi sancționați doar pentru deranjarea ordinii și liniștii publice. Amenda este cuprinsă între 200 și 1000 de lei.

Noile modificari ale legii permit sancționarea cu amendă între 580 și 725 de lei și suspendarea permisului pentru 30 de zile.

Dacă în urma unei „scamatorii” cu drifturi se ajunge la un accident ușor, atunci sancțiunea crește, iar suspendarea permisului se va face pentru 60 de zile.

De asemenea, din data de 27 februarie apar și pedepse mai aspre pentru șoferii care merg pe banda de urgență pe autostradă sau cei care nu opresc la trecerea la nivel cu calea ferată.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.