14.9 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

TOP 5 evenimente sportive pe care se pariază la nivel global

Industria pariurilor sportive crește și evoluează de la un an la altul. Se estimează că doar americanii pariază peste 150 de miliarde de dolari pe an pe evenimentele și competițiile sportive. La nivel global se discută de sute de miliarde de dolari rulați prin pariuri sportive.

Odată cu dezvoltarea caselor de pariuri în mediul virtual, dar și cu a modalităților de plată, numărul jucătorilor a crescut vertiginos, iar sumele jucate sunt de ordinul sutelor de miliarde de dolari.

Inclusiv în România au început să apară tot mai multe platforme online de pariuri sportive, unele dintre cele acceptând și plăți în crypto. https://cazinoro.com/crypto/ va pune la dispoziție o listă cu casele de pariuri și cazinouri care acceptă plăți în crypto. Inclusiv netbet casino a adoptat noile tehnologii.

Sumele menționate sunt pentru toate competițiile și evenimentele sportive, dar unele sunt mult mai pariate ca altele. Mai jos aveți 10 dintre cele mai pariate competiții sportive din lume.

Fotbalul este cel mai practicat sport la nivel global și, inevitabil, este cel mai pariat la casele de pariuri. Sute de miliarde de dolari sunt pariați anual pe meciurile de fotbal din întreaga lume. Din cauza multor piețe nereglementate, este imposibil să obținem cifre exacte pentru piața globală, dar audiența de sute de milioane pentru evenimente mari, adevărata cifră a pariurilor în fotbal trebuie să fie enormă. Campionatele Mondiale de Fotbal sunt cele mai pariate competiții sportive din întreaga lume.

Fotbalul american și, în special, Super Bowl este pe poziția secundă în topul evenimentelor sportive pe care se pariază cel mai mult.

Cel mai mare eveniment sportiv american al anului este practic o sărbătoare națională în acest moment, atrăgând aproximativ 100 milioane de telespectatori în fiecare an. Totodată, în fiecare an sunt pariați peste 8 miliarde de dolari pe marele meci de Super Bowl.

Cursele de cai rămân în top trei cele mai pariate evenimente sportive la nivel global. Este adevărat că sumele pariate sunt cu mult sub cele pe care le-am menționat mai sus, dar chiar și așa reprezintă sume incredibile. Marele curse de cai atrag anual peste un miliard de dolari în pariuri.

Pariurile pe cursele de cai sunt estimate la peste 100 de miliarde de dolari anual. În mod surprinzător, Japonia este cea mai mare piață, urmată de Marea Britanie, Australia. Cursele sunt o industrie masivă în SUA și, odată cu legalizarea pariurilor în unele state, acesta ar putea fi un gigant.

Meciurile de BOX continuă să atragă anual audientețe de zeci de milioane de telespectatori.

Este adevărat că nu mai sunt la fel de populare ca înainte, dar în continuare atrag fani și peste 100 de milioane de dolari pe marile finale de BOX din Statele Unite.

Aceasta este probabil o surpriză pentru mulți, dar tenisul este unul dintre cele mai populare sporturi pentru pariuri la nivel global. Pariurile live/in-play au început să atragă tot mai mulți pariori. Se poate paria pe cine va câștiga un set sau un ghem și evident poți paria pe cine va câștiga un joc.

Odată cu noile tehnologii și cu posibilitatea de a paria live, industria pariurilor va crește tot mai mult. Oamenii sunt dornici să trăiască intens orice meci desfășurat în timp real.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.