6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Transmixt va duce mesajul colectării selective prin tot județul

Microbuzele Transmixt au fost inscripționate cu mesajele de informare privind necesitatea colectării selective a deșeurilor de orice fel.  Astfel, imaginile vor ajunge în toate localitățile județului Bistrița-Năsăud.

Bistrițenii din orice colț al județului vor avea acces la imagini privind colectarea selectivă. Transmixt a inscripționat astfel de mesaje pe microbuzele proprii care vor ajunge în toate localitățile.

ADI Deșeuri și Supercom desfășoară în județ  o amplă campanie de informare și conștientizare a populației cu privire la importanța colectării selective a gunoaielor.

Operatorul de transport public, Transmixt, a pus la dispoziția inițiatorilor zece microbuze care au fost inscripționate cu imagini de campanie. Mașinile vor circula pe rutele județene, iar cetățenii se vor familiariza cu  ideea de colectare selectivă a gunoaielor.

Inițiatorii speră ca astfel să schimbe modul de gândire al bistrițenilor, iar aceștia să se implice în mod direct în gestionarea deșeurilor.

Colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile are impact direct asupra mediului înconjurător și a sănătății noastre, spun inițiatorii campaniei.

Campania se numește ”Io zic că-i de-ajuns!”, iar mesajul cel mai promovat este ”Colectează selectiv!”

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!