1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Distincție „Best Beef Cut” pentru TURMA, într-o competiție națională dedicată cărnii de vită premium

TURMA a participat zilele trecute, la Brașov, la „ROMANIAN BEEF MASTER”, manifestare dedicată exclusiv cărnii de vită, unde a primit distincția „The Best Beef Cut”. „Mulțumesc întregii echipe TURMA, acest trofeu vă aparține!” – spune Bogdan Negrescu, bussiness development manager în cadrul firmei.

În zilele de 29 și 30 septembrie, la Brașov, s-a desfășurat „ROMANIAN BEEF MASTER”
by Chef Radu Zărnescu, un eveniment în cadrul căruia fermierii și bucătarii și-au unit eforturile pentru a oferi consumatorilor o experiență gourmet de neuitat.

Distincția „The Best Beef Cut” a ajuns anul acesta la bistrițenii de la TURMA:

Nu e lucru puțin să primești distincția Best Beef Cut, dar când aceasta vine de la președintele Euro-Toques International și Romanian Beef Master fin cunoscător al cărnii de vită, chiar ne super onorează!

Mulțumim Radu Zărnescu, mulțumim Iulia Dragut și felicitări pentru ceea ce reușiți să faceți pentru promovarea cărnii de vită produsă în România!
Mulțumesc întregii echipe TURMA, acest trofeu vă aparține!

Felicitări tuturor participanților la Romanian Beef Master 2023, a fost o onoare să jurizez atâtea dish-uri în care pasiunea, dedicarea și talentul s-au simțit în gustul cărnii de vită!”, a precizat Bogdan Negrescu, bussiness development manager în cadrul firmei.

În spatele fiecărei bucăți de carne de la TURMA este o întreagă inginerie. Tăieturile se fac în funcție de cum va fi gătită carnea respectivă.

Sunt tăieturi speciale pentru tigaie sau grill, tăieturi pentru cuptor (fripturi înăbușite), tăieturi speciale pentru tocănițe sau ciorbe.

Mai multe detalii puteți afla de mai jos:

POVESTEA “TURMA” – Carnea de vită PREMIUM produsă în Bistrița-Năsăud, după 20 de ani de muncă și o concurență acerbă pe o piața internațională exigentă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...