24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Distincție „Best Beef Cut” pentru TURMA, într-o competiție națională dedicată cărnii de vită premium

TURMA a participat zilele trecute, la Brașov, la „ROMANIAN BEEF MASTER”, manifestare dedicată exclusiv cărnii de vită, unde a primit distincția „The Best Beef Cut”. „Mulțumesc întregii echipe TURMA, acest trofeu vă aparține!” – spune Bogdan Negrescu, bussiness development manager în cadrul firmei.

În zilele de 29 și 30 septembrie, la Brașov, s-a desfășurat „ROMANIAN BEEF MASTER”
by Chef Radu Zărnescu, un eveniment în cadrul căruia fermierii și bucătarii și-au unit eforturile pentru a oferi consumatorilor o experiență gourmet de neuitat.

Distincția „The Best Beef Cut” a ajuns anul acesta la bistrițenii de la TURMA:

Nu e lucru puțin să primești distincția Best Beef Cut, dar când aceasta vine de la președintele Euro-Toques International și Romanian Beef Master fin cunoscător al cărnii de vită, chiar ne super onorează!

Mulțumim Radu Zărnescu, mulțumim Iulia Dragut și felicitări pentru ceea ce reușiți să faceți pentru promovarea cărnii de vită produsă în România!
Mulțumesc întregii echipe TURMA, acest trofeu vă aparține!

Felicitări tuturor participanților la Romanian Beef Master 2023, a fost o onoare să jurizez atâtea dish-uri în care pasiunea, dedicarea și talentul s-au simțit în gustul cărnii de vită!”, a precizat Bogdan Negrescu, bussiness development manager în cadrul firmei.

În spatele fiecărei bucăți de carne de la TURMA este o întreagă inginerie. Tăieturile se fac în funcție de cum va fi gătită carnea respectivă.

Sunt tăieturi speciale pentru tigaie sau grill, tăieturi pentru cuptor (fripturi înăbușite), tăieturi speciale pentru tocănițe sau ciorbe.

Mai multe detalii puteți afla de mai jos:

POVESTEA “TURMA” – Carnea de vită PREMIUM produsă în Bistrița-Năsăud, după 20 de ani de muncă și o concurență acerbă pe o piața internațională exigentă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...