14.4 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Ultramaratonul Via Transilvanica: 40 de concurenți și-au pus în cap să-l parcurgă în 40 de ore

Ultramaratonul Via Transilvanica are o lungime de 161 de km. 40 de concurenți au pornit ieri pe acest traseu. Aceștia și-au pus în cap să-l finalizeze în maxim 40 de ore.

Prima ediție a Maratonului Via Transilvanica a debutat ieri. Competiția a adunat peste 350 de concurenți la cele patru probe: semi-maraton, maraton, ultramarton și Mountain Bike.

Maratonul Via Transilvanica, în acest weekend! Peste 350 de concurenți la cele PATRU curse!

Cea mai grea probă este ultramaratonul.

De la Putna până la kilometru 161 la Tășuleasa Social, Via Transilvanica este împărțită în șapte etape. Cei care au fost pe drumul nostru știu deja despre ce vorbim. Există și oameni care și-au propus ca tot acest drum, să îl alerge într-un timp limită de 40 de ore.

Astăzi la ora 18, am dat startul probei de ultramaraton de la prima ediție a Via Transilvanica Maraton. Ei vor alerga și cât timp noi restul vom dormi în paturile noastre, dar poate nu ar fi rău să adormim măcar cu un gând pentru ei. Ce vor ei să facă nu e tocmai ușor și au nevoie de susținerea noastră.

De-a lungul drumului, alegătorii sunt așteptați de părinții drumului, de voluntari, dar și de oameni ar comunităților. Ei se vor asigura că sportivii vor fi în siguranță și vor avea tot ce trebuie în punctele de control.

La un calcul simplu, probabil am descoperi că 1 dintr-un milion de oameni este în stare să facă treaba aceasta. Probabil. De la startul nostru au pornit 40 de oameni. Lor le spunem „Cale bună!” și să ne vedem cu bine la finish!”, au scris organizatorii pe Facebook.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: