10 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

Primarul Vasile Borș din Maieru a luat la pas cea mai lungă potecă din țară, Via Transilvanica

Primarul comunei Maieru, Vasile Borș, alături de soția sa Paraschiva, au luat la pas cea mai lungă potecă din țară, Via Transilvanica. Cei doi au pornit ieri în drumeție, de la Mănăstirea Putna.

Ieri, primarul comunei Maieru, Vasile Borș, alături de soția sa Paraschiva, au luat la pas Via Transilvanica, cel mai lung traseu de drumeții din țară. Au pornit de la Mănăstirea Putna și și-au propus să ajungă astăzi la Moldovița.

„Și-am pornit pe „drumul care unește”! Astăzi, 12.05.2023, de la Mănăstirea Putna, la Sucevița! Mâine, de la Sucevița la Moldovița”, a postat pe o rețea de socializare, Paraschiva Borș.

Cei doi sunt amatori de drumeții montane și au participat la numeroase competiții sportive în ultimii ani, obținând premii notabile. Toamna trecută, Paraschiva Borș a obținut titlul de campioană balcanică la 5000 de m pistă, la Campionatul Balcanic de Atletism Masters în aer liber de la Salonic. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi AICI.

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.