11.2 C
Bistrița
marți, mai 30, 2023

Primarul Vasile Borș din Maieru a luat la pas cea mai lungă potecă din țară, Via Transilvanica

Primarul comunei Maieru, Vasile Borș, alături de soția sa Paraschiva, au luat la pas cea mai lungă potecă din țară, Via Transilvanica. Cei doi au pornit ieri în drumeție, de la Mănăstirea Putna.

Ieri, primarul comunei Maieru, Vasile Borș, alături de soția sa Paraschiva, au luat la pas Via Transilvanica, cel mai lung traseu de drumeții din țară. Au pornit de la Mănăstirea Putna și și-au propus să ajungă astăzi la Moldovița.

„Și-am pornit pe „drumul care unește”! Astăzi, 12.05.2023, de la Mănăstirea Putna, la Sucevița! Mâine, de la Sucevița la Moldovița”, a postat pe o rețea de socializare, Paraschiva Borș.

Cei doi sunt amatori de drumeții montane și au participat la numeroase competiții sportive în ultimii ani, obținând premii notabile. Toamna trecută, Paraschiva Borș a obținut titlul de campioană balcanică la 5000 de m pistă, la Campionatul Balcanic de Atletism Masters în aer liber de la Salonic. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi AICI.

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...