1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Veste bună pentru posesorii de animale: anul acesta vor avea propriul parc! Unde va fi amenajat

Anul acesta va fi amenajat primul parc dedicat animalelor din municipiu. De asemenea, în curând Primăria va pune la dispoziție și în celelalte parcuri, pungi gratuite pentru posesorii de animale, pentru a putea aduna excrementele patrupedelor.

În sfârșit Bistrița va avea un loc special pentru câini. Primarul Ioan Turc a anunțat în ședința de Consiliu Local de ieri că primul parc pentru animale va fi amenajat chiar anul acesta.

Primul parc pentru animale va fi amenajat în Schullerwald. De asemenea, urmează să mai fie amenajat un astfel de parc în zona ștrandului Codrișor. Edilul a mai spus în ședința de CL că municipalitatea ar amenaja mai multe astfel de zone, însă duce lipsă acută de terenuri.

În viitorul apropiat, Primăria Bistrița va pune la dispoziția posesorilor de animale și pungi speciale pentru a menține curățenia. Astfel de dispozitive vor fi amplasate atât în parcuri, cât și în alte zone frecventate de posesorii de câini. Investiția a fost deja bugetată.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Doamne orașul este praf si incompetentul visează parcuri pentru animale și pungi pentru raciala în viitorul apropiat,acest personaj este de cascadorii rasului.

  2. De ani de zile colegii mei ecologisti au cerut asta de la fosta administratie OTC care nu ne-a bagat in seama. E bine ca se face,
    Constat ca incet cu treaba buna este coada in CL la initiativele mele si ale ecologistilor si verzilor in general. Stenogramele de sedinte de la bugete si dezbateri ne sunt martore. Da o trebuit sa treaca atata timp si nu stiu de ce. Mereti ba in doba si insusitivi-le voi care vreti de prin partidei ca ne e bai .Numa bagati viteza si sa le faceti corect si sa nu bagati bani in jab.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.