34.9 C
Bistrița
duminică, iulie 14, 2024

Veteranul de război, Pavel Huzmezan, sărbătorit la împlinirea unui secol de viață!

Militarii au făcut o bucurie zilele trecute. Pavel Huzmezan împlinește astăzi 100 de ani, iar la o vârstă fragedă a luptat pe front.

Azi, 27 martie 2022, este o zi de mare însemnătate. Pavel Huzmezan din Sânmihaiu de Câmpie împlinește venerabila vârstă de 100 de ani.

În preîntâmpinarea acestei sărbători, pragul casei sale a fost trecut de militari, care l-au sărbătorit în avans, nenea Pavel fiind și veteran de război.

”La mulți ani veteranului de război, Huzmezan Pavel, care duminică, 27 martie, împlinește vârstă de 100 de ani. Acesta a participat încă de la o vârstă fragedă la un eveniment de-o importanță deosebită în istorie, în cel de-al Doilea Război Mondial.

Om al muncii câmpului, cu credință în Dumnezeu și în neamul românesc, a supraviețuit ororilor de pe câmpul de luptă. În prezent, ne împărtășește experiențele trăite de-a lungul unui secol de viață.

Astăzi, 25 martie, a fost sărbătorit, de către familie și prieteni, precum si de reprezentanții autorităților publice locale și județene, Brigăzii 81 Mecanizată ,, General Grigore Bălan’’, Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud, Asociației Naționale a Veteranilor de Război, filiala Bistrița-Năsăud și ai Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir’’- sucursala județeană Bistrița-Năsăud. La mulți ani! ” au scris cei de la Brigada 81 Mecanizată pe Fb, vineri.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite un sincer 

”LA MULȚI ANI!”

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Duminica nu s-a aprobat referatul pentru ore suplimentare????
    L-au sărbătorit vinerea în timpul programului… Dacă murea pana duminica???
    La vârsta asta orice ora care ai trecut-o e un eveniment!!!!
    Mereti ma fariseilor fățarnic în doba!!!!
    Încasați bani degeaba pentru a apărea în bilduri….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: